AANMELDEN KAJABI 🎁
 

Kajabi Tip - Koppel je eigen domeinnaam

kajabi tips

UPDATE: Kajabi past hun uitleg regelmatig aan en heeft ook recentelijk de koppeling met Cloudflare verstevigd. Dit betekent dat de huidige pagina's van Kajabi er net iets anders uit kunnen zien dan in de video. 

Mocht je er toch niet uitkomen of wil je geen zorgen meer over het koppelen van je domeinnaam. Wij kunnen dit voor je regelen. Hiervoor rekenen we een vaste prijs ongeacht hoe lang het duurt. Kajabi Domeinnaam koppelen

 

 Test alle varianten

Binnen de community wordt vaak gevraagd hoe je je eigen domeinnaam - op de juiste manier - kan koppelen.

Het blijkt dat de meesten wel hun domeinnaam gekoppeld krijgen, maar als ze gaan testen met de volgende opties, dan krijgen ze errors op een of meer van de volgende versie (zie de verschillen in http en https en www of geen www):

  • http://mijnonlinecursus.nl/
  • http://www.mijnonlinecursus.nl/
  • https://mijnonlinecursus.nl/
  • https://www.mijnonlinecursus.nl/

Het probleem zit in hoe je domeinnaam hosting omgaat met http en https en www of geen www. En eigenlijk is het antwoord simpel. Ze gaan er niet mee om, waardoor je het nooit voor elkaar kan krijgen met de standaard optie van Kajabi.

Het alternatief is werken met Cloudflare. Hiermee krijg je het altijd voor elkaar, maar het is best lastig om goed in te stellen.

In deze video neem ik je mee door het hele proces om een domeinnaam te koppelen met Cloudflare.

Bekijk hem, zet hem stil waar nodig, en pas alle stappen toe.
Op deze wijze zou je er wel uit moeten kunnen komen. 

Veel succes

Groet, Bastiaan

 

Bastiaan de Koning - Online Cursus & Kajabi Specialist

Sinds 2014 gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. Kajabi Users NL is onze website voor de ondersteuning van Kajabi gebruikers. Opgericht in overleg met Kajabi zelf. Heb je vragen over Kajabi of Linktopay? Stuur ons een berichtje.

CONTACT

Disclaimer according to Kajabi Partner Program Agreement article 4.3
Kajabi Users NL was founded by Bastiaan de Koning with explicit approval by Kajabi / Kajabi.com in June 2019 and renewed in Februari 2021. Bastiaan de Koning / KJB Users NL / or anyone from our team is not an employee or representative of Kajabi, LLC. We are an independent Kajabi Partner and we receive referral payments from Kajabi in this role. All opinions expressed herein are our own and are not official statements of Kajabi or any party affiliated with Kajabi.