START KAJABI MET BONUSSEN
best deal Kajabi promo
dit is kajabi

Ontdek Kajabi: De Ultieme Online Business Software voor 2024

Heb je ooit met WordPress gewerkt? Je haat het of je vindt het geweldig. Vind je WordPress geweldig? Dan is deze blog niet voor jou. Maar als je klaar bent met dat technische geneuzel, de vele tools die je aan elkaar moet knopen, de stress van updates en dat je website meer tijd en energie kost dan dat het oplevert… Dan is het tijd om over te stappen naar de beste online business software voor 2024. Tijd om te starten met Kajabi.

Waarom Kajabi?

Kajabi is niet zomaar een online business platform; het is de ultieme oplossing voor ondernemers van 2024. Alles wat je nodig hebt om je online bedrijf te laten groeien, vind je in dit ene krachtige pakket. Denk aan:

 • Een verbluffende website: Kajabi biedt prachtige templates voor je website, landingspagina's, blogs en betrouwbare hosting.
 • Krachtige e-learningtools: Creëer moeiteloos cursussen, memberships, bouw je community op en geef persoonlijke coaching.
 • Doeltreffende e-mailmarketing: Bereik je doelgroep met nieuwsbrieven, e-mailseries en geautomatiseerde funnels.
 • Slimme ledenadministratie: Beheer je leden met filters, groepen en hou hun voortgang bij.
 • Meer dan dat: Geniet van live trainingen, chat-ondersteuning, AI-hulp, betrokken community en een uitgebreide University vol gratis trainingen en tips.

Helder natuurlijk! Ik meld mij direct aan >>

 

 

De Evolutie van Kajabi

In 2013 begon ik met online cursussen. Mijn eerste poging was op het oude Kajabi-platform, dat nogal wat werk vereiste en beperkte mogelijkheden bood voor styling.

In 2016 heeft Kajabi een grote stap gezet door te transformeren tot een alles-in-één platform. Hiermee hebben ze de concurrentie ver achter zich gelaten. Terwijl de meeste platforms alleen een leeromgeving, een website of e-mailmarketing bieden, heeft Kajabi alles geïntegreerd in één krachtig systeem. Het kost ondernemers geen uren meer om losse tools te koppelen en te onderhouden.

In 2019 maakte ik de definitieve overstap naar Kajabi, en liet ik mijn WordPress websites achter me. Ik richtte Kajabi Users Nederland op en ontwikkelde de betaalplugin Linktopay, waarmee je binnen Kajabi eenvoudig kunt betalen via iDeal of Bancontact.

In 2022 lanceerden we JiffyCoursesOnline, een Engelstalige website met hoogwaardige Kajabi-templates. Hierdoor begonnen we nauw samen te werken met Kajabi. Sinds december 2022 is mijn cursustemplate, Gamify Lite, een vast en gratis onderdeel van Kajabi. Samen met PennyInYourPocket zijn wij de enige die hun templates direct binnen Kajabi aanbieden.

In 2023 werd ik door Kajabi uitgeroepen tot Top Partner en ben ik de enige Nederlandstalige Preferred Kajabi Expert, een eer die je alleen krijgt via uitnodiging.

Nu, in 2024, ben ik prominent aanwezig in verschillende promo video's op sociale media zoals TikTok en Instagram. Ik verzorg live trainingen binnen Kajabi en onze high-end Kajabi templates worden opgenomen in de Kajabi template store.

We zijn enorm trots op deze samenwerking en verheugd dat we Kajabi zo prominent in Nederland hebben kunnen introduceren. En we zijn van plan om dit in de komende jaren nog verder uit te breiden.

 

Wat Kajabi Voor Jou Kan Betekenen

Waarom zou jij met Kajabi moeten beginnen? Omdat Kajabi je de vrijheid en efficiëntie biedt om je te focussen op wat écht belangrijk is: je inhoud en je bedrijf laten groeien. Vergeet de zorgen over technische details, updates, en het verbinden van verschillende tools. Met Kajabi wordt alles eenvoudig.

De overstap naar Kajabi is niet voor iedereen. Maar als je een ambitieuze ondernemer bent die:

 • Snel een prachtige website wil opzetten of wil overstappen van WordPress naar een betrouwbaar platform.
 • Je cursisten eenvoudig toegang wilt geven tot cursussen, memberships, een community of coaching.
 • Inziet dat investeren in hoogwaardige software zich dubbel en dwars terugverdient in minder tijd, minder stress en minder kosten in vergelijking met het gebruik van verschillende losse tools.

 

Kajabi's Geweldige Aanbieding voor 2024

Nu is het moment om Kajabi te ontdekken! Je kunt Kajabi 30 dagen gratis lang uitproberen. En pas daarna beslis je welk pakket het beste bij jou past. Maar dat is nog niet alles...

Om het nog aantrekkelijker te maken, ontvang je van ons deze waardevolle bonussen:

 • Een Nederlandstalige website template, klaar om ingevuld te worden met je eigen tekst en foto's.
 • Onze Quickstart training die je stap voor stap door Kajabi leidt in het Nederlands.
 • Toegang tot onze gratis Nederlandstalige Kajabi Users Live trainingen.

 

Heb Je Nog Vragen?

Heb je nog vragen over Kajabi? Stel ze gerust. We zijn hier om je te helpen.

 

Begin Vandaag Nog met Kajabi!

Aarzel niet langer. Begin vandaag nog met Kajabi en transformeer je online business. Laat Kajabi het zware werk doen, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: je succes. Doe vandaag nog mee >>

Veel succes!
Bastiaan

Bastiaan de Koning - Officially Preferred Kajabi Expert

Sinds 2014 gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. 100% gespecialiseerd in Kajabi en de enige Nederlandstalige Preferred Kajabi Expert. Sinds 2022 officieel template leverancier voor Kajabi en in mei 2024 uitgeroepen tot top partner van Kajabi in Austin Texas.

CONTACT