KAJABI UITPROBEREN

Jouw kennis is meer waard met Kajabi

Website - Online Cursussen - Coaching - Abonnementen - Podcasts - Email Marketing - Community - Ledenomgeving

Geen technisch gedoe met losse software pakketten. Alles wat je nodig hebt voor jouw online onderneming onder één dak. Kajabi wordt al door meer dan 40.000+ ondernemers gebruikt waaronder de grootste online marketeers zoals Brendon Burchard en Amy Porterfield.

Wij zijn er op je te helpen. Kajabi specialist sinds 2014.
Meld je aan via ons, en krijg gratis onze ondersteuning.

 
Aanmelden Kajabi en krijg onze bonussen

🎁  30 Dagen Kajabi Gratis
(ipv 14 dagen)


Weet je niet zeker of dit pakket iets voor je is? Meld je via deze pagina aan en je kunt Kajabi 30 dagen gratis uitproberen in plaats van de standaard 14 dagen via de homepage van Kajabi.

🎁  Onze zeer uitgebreide Kajabi Trainingen


Je krijgt direct toegang tot onze zeer geprezen Nederlandstalige Kajabi Quick Start trainingen om snel aan de slag te kunnen. Inclusief Nederlandstalige email templates en handige FAQ's.

🎁  Kajabi Business Strategie Coaching - Gratis


Afhankelijk van jouw Kajabi pakket krijg je persoonlijk live Kajabi Business Strategie gesprek via Zoom.

Eén op één support waarmee je razendsnel meer omzet uit Kajabi haalt.

🎁  50% Korting op onze Kajabi Templates


Wij ontwikkelen steeds nieuwe templates om jouw business vooruit te helpen. Zolang jij Kajabi via ons gebruikt, krijg jij hier altijd 50% korting op.

Je vindt de templates in onze winkel.

KJB Users NL helpt jou met Kajabi

Welkom. Ik ben Bastiaan de Koning, oprichter van Kajabi Users NL (www.kjb-users.nl) , de Nederlandstalige community. Eigenaar van Linktopay, de makkelijke iDeal, BanContact koppeling voor Kajabi.

Sinds 2014 ben ik de specialist in het bouwen van leeromgevingen en websites met Kajabi. Inmiddels heb ik met mijn team meer dan 200 bedrijven geholpen bij hun overstap naar Kajabi.

Iedereen krijgt een eerlijk advies. Alleen als Kajabi bij je past, stap je in. Daarna zijn we er om je succesvol te maken. 

Wanneer je Kajabi via onze website aanschaft, kun je Kajabi gratis uitproberen en krijg je onze waardevolle bonussen 🎁.

Twijfel je of Kajabi iets voor jou is? Lees zeker even de veel gestelde vragen door of neem contact op voor vrijblijvend advies.

Veel gestelde vragen

Lees wat anderen over ons zeggen

 

Charlotte van 't Wout

(via Whatsapp) Ik wilde je bedanken voor Kajabi. Sorry komt nu in mij op en het is heel laat. Maar het werkt top.

👌🏻Thanks voor je hulp, je luisteren naar de feedback en dat ik je vroege klant mag worden. Ik ben excited dat jij dit mogelijk hebt gemaakt. 🙌🏻🙏🏻

 

Piet Verhoeve

Dankzij Bastiaan ben ik op Kajabi terechtgekomen. De extra ondersteuning van Bastiaan maakte het helemaal af. Vooral de interactieve sessies leverden voor mij grote meerwaarde en extra inzichten op. 

 

Roos Petrie

Bastiaan helpt je op weg met jouw online training! Helder, vriendelijk kijkt hij over je schouder mee. Hij is een pionier binnen Kajabi en weet je binnen no-time enthousiast te maken om zelf verder aan de slag te gaan. Hij is duidelijk goed op de hoogte van hedendaagse online marketing.

 

Greet Bunnens

We waren op zoek gegaan naar een partner die de online cursussen kan coördineren. We hebben het genoegen om met Bastiaan de Koning te werken. Echt een genoegen, wat de klantgerichtheid is fantastisch. Alles verloopt vlot. En heb je een vraag, dan zijn ze steeds bereid je te woord te staan. Aanrader.

 

Ilja Weeda

Bastiaan is geïnteresseerd, heeft heel veel parate kennis en geeft je gewoon een prettig gevoel. Ik ben een mensenmens. Ik werk alleen met mensen waar ik energie van krijg en waarbij ik een bepaalde klik voel. Bastiaan is wat mij betreft zo'n persoon.

 

Tine Devliegher 

Bastiaan gaf mij onmiddellijk het goede gevoel dat ik op de juiste plaats was beland. Met veel geduld en expertise is Bastiaan erin geslaagd om een website te bouwen die 100% mijn ding is. Er was vanaf het het begin duidelijkheid en transparantie. Er werd rekening gehouden met mijn visie en mening en het was ook plezant samenwerken.

 

Emilia de Vries

Ik ben bij Bastiaan terecht gekomen omdat ik mijn website wou overzetten naar Kajabi. Hij heeft me hiermee geweldig geholpen en wegwijs gemaakt. Ook Linktopay werkt fijn. Het contact met Bastiaan verloopt altijd snel en prettig en ik ben erg blij met zijn hulp!

 

Wendy Remmers

Ik ervaar Bastiaan zelf als heel toegankelijk. Op vragen reageert hij snel. Hij heeft kennis van zowel techniek als (online)marketing . Deze combinatie maakt dat ik met al mijn vragen bij hem terecht kan. Ik ben er superblij mee”.

 

Mark Kooperberg

Bastiaan is een persoon die met je meedenkt en voor oplossingen zorgt. Zijn communicatie is open en de verleende diensten zijn van hoge kwaliteit. Ik ben dan ook zeer tevreden over onze samenwerking.

Wat is Kajabi?

Kajabi  is het alles-in-één software pakket om jouw kennis online te verkopen. Het softwarepakket biedt alle onderdelen om je producten aan te bieden en te vermarkten, vanaf 1 overzichtelijk dashboard. Zoals je website, je leeromgeving, je emailmarketing, de klantmanagement en ook je blogs, podcasts en coaching.

Website

Bouw razendsnel je nieuwe website op in Kajabi. De belangrijkste pagina's staan al klaar, zoals je homepage, je leeromgeving, je blog en inlogpagina's.

Landingspagina's

Maak nieuwe website pagina's aan in dezelfde stijl als je website. Je kan iedere goed converterende pagina namaken in een handomdraai.

Online cursussen

Maak online cursussen, memberships, coachings programma's, ebooks en meer. Upload je met een paar klikken en verkoop het direct.

Coaching

Begeleid je individuele coachklanten met een overzichtelijk coach plan. Geef per sessie de lesstof, huiswerk en feedback.

Podcasts

Zet je podcasts rechtstreeks op Kajabi en integreer ze met Spotify, iTunes of andere diensten. Zowel privé als openbaar.

Betaalde nieuwsbrieven

Stop met spammende emails. Geef jouw klanten echte waar in hun inbox met (betaalde) nieuwsbrieven. Een opkomende leermethode.

Email marketing

Zeg je bestaande ActiveCampaign of Mailchimp account op. Kajabi is tevens een volwaardig emailmarketing om nieuwsbrieven en emailseries.

Funnels

Kajabi heeft kant-en-klare funnels staan om direct je producten te kunnen verkopen. Van aanmelden tot email tot verkoop is twee klikken.

Communities

Gebruik de geïntegreerde community functie binnen je leeromgeving om je leden met elkaar in contact te brengen vragen te laten stellen.

People - Klanten

Met een ingebouwd CRM systeem kun je je klanten taggen, mailen op basis van hun acties. Geautomatiseerd voor je funnels en je producten.

Betalen

Kajabi heeft Paypal en Credit cards volledig geïntegreerd. Met ons Linktopay plugin koppel je ook eenvoudig iDeal en BanContact.

Analytics

Krijg statistieken van je aanmelden op je nieuwsbrief en je verkopen via Stripe of Paypal. Verbeter je marketing met de ingebouwde tools.

Mobiele app

Geef je klanten een mobiele ervaring met de vernieuwde app. Laat klanten je video's onderweg bekijken en je audio streamen. 

Video Hosting

Geen gezeur met youtube, Vimeo of het embedden van je video's. Kajabi heeft de video hosting helemaal geregeld en beveiligd.

Assessments - Toetsen

Laat je student testen hoe ver ie is met de ingebouwde assessment methodes. Binnen je cursussen en op je website.

Eenvoud

Geen gedoe meer met vele losse software pakketten en log-ins. Alles onder 1 dak. Eén systeem dat alle anderen vervangt. 

Wat krijg je van Kajabi er bij?

24/7 Support

Op zondag ochtend 9.45 uur een vraag stellen? Het is geen probleem met de 24/7 chat functie van Kajabi. 

Help Center

De zeer uitgebreide Help Center van Kajabi geeft je antwoord op vragen inclusief handige how to video's.

Facebook Community

Een van de meest actieve Facebook groepen op het web. Met meer dan 25.000 leden die elkaar helpen.

Virtual Meetups

Leg in deze live sessie contact met andere Kajabi gebruikers. Help elkaar voor meer succes.

Wat krijg je van ons er bij?

Kajabi Quick Start Training

Onze zeer uitgebreide starters training, verfijnd nadat we 200 Kajabi gebruikers op weg hebben geholpen.

Kajabi Business Strategie

Afhankelijk van je pakket krijg je 30 minuten of 45 minuten gratis één op één Live Zoom ondersteuning. 

Nederlandstalige Community

De enige Nederlandstalige community met meer dan 300 Kajabi gebruikers. Help en ondersteun elkaar.

50% Korting op Templates

Wij maken regelmatig nieuwe templates voor Kajabi. Zowel voor je website als voor producten. Je krijgt standaard 50% korting.

"Kajabi heeft mij zo veel tijd bespaard! nooit meer iets anders."

Aanmelden 30 Dagen Kajabi Tryout

De voordelen van Kajabi ten opzichte van andere cursus software

Placeholder Image

Alles in één


Geen gedoe met losse tools zoals emailmarketing, videohosting, Zapier. Alles werkt binnen Kajabi. Met onze plugin ook je iDeal betalingen.

Bespaar vele euro's door je ActiveCampaign op te zeggen. 

Placeholder Image

Altijd perfecte layout


In een paar klikken staat je website. Websites en cursussen in Kajabi zien er altijd top en modern uit. Geen gedoe met online templates zoeken. Je hebt altijd een prachtige look & feel. 

Placeholder Image

Geen update stress


De verademing voor Wordpress gebruikers. Geen update stress meer en afwachten of je website nog werkt. Daar heb je bij Kajabi geen stress van. Met Kajabi is je website altijd online!

"Een verademing na Wordpress. Zo veel makkelijker en sneller"

PROBEER KAJABI 30 DAGEN GRATIS UIT >>

Kajabi Prijs - betaal per maand of per jaar met 20% korting

Je krijgt ook onze extra Nederlandstalige succes-bonussen, als je je via onze website aanmeldt.

Basic per maand

$ 149 / maand

Per jaar $ 1.788

ONDERDELEN

 • 1 website
 • 3 online cursussen
 • 10.000 email contacten
 • 1 admin gebruiker

KAJABI BONUSSEN

 • Webinars, Events, Templates
 • Email Support
 • -
 • -
 • -

MIJN EXTRA BONUSSEN

 • 30 Dagen gratis (ipv 14 dagen)
 • Kajabi Quick Start Training
 • Kajabi Templates met 50% korting
 • Nederlandstalige community
 • Kajabi Business Strategie Coaching

Growth per maand

$ 199 / maand

Per jaar $ 2.388

ONDERDELEN

 • 1 website
 • 15 online cursussen
 • 25.000 email contacten
 • 10 admin gebruikers

KAJABI BONUSSEN

 • Webinars, Events, Templates
 • 24/7 Chat Support
 • Verwijder Kajabi logo
 • Advanced Automations
 • -

MIJN EXTRA BONUSSEN

 • 30 Dagen gratis (ipv 14 dagen)
 • Kajabi Quick Start Training
 • Kajabi Templates met 50% korting
 • Nederlandstalige community
 • Kajabi Business Strategie Coaching

Pro per maand

$ 399 / maand

Per jaar $ 4.788

ONDERDELEN

 • 3 verschillende websites
 • 100 online cursussen
 • 100.000 email contacten
 • 25 admin gebruikers

KAJABI BONUSSEN

 • Webinars, Events, Templates
 • 24/7 Chat Support
 • Verwijder Kajabi logo
 • Advanced Automations
 • Code editor voor programmeurs

MIJN EXTRA BONUSSEN

 • 30 Dagen gratis (ipv 14 dagen)
 • Kajabi Quick Start Training
 • Kajabi Templates met 50% korting
 • Nederlandstalige community
 • Kajabi Business Strategie Coaching

"Als ik uitreken wat ik aan losse tools betaal zoals ActiveCampaign, dan is Kajabi goedkoper."

Probeer Kajabi gratis uit >>

Basic per jaar

$ 119 / maand

Per jaar $ 1.428

ONDERDELEN

 • 1 website
 • 3 online cursussen
 • 10.000 email contacten
 • 1 admin gebruiker

KAJABI BONUSSEN

 • Webinars, Events, Templates
 • Email Support
 • -
 • -
 • -

MIJN EXTRA BONUSSEN

 • 30 Dagen gratis (ipv 14 dagen)
 • Kajabi Quick Start Training
 • Kajabi Templates met 50% korting
 • Nederlandstalige community
 • Kajabi Business Strategie Coaching

Growth - Beste Keus

$ 159 / maand

Per jaar $ 1.908

ONDERDELEN

 • 1 website
 • 15 online cursussen
 • 25.000 email contacten
 • 10 admin gebruikers

KAJABI BONUSSEN

 • Webinars, Events, Templates
 • 24/7 Chat Support
 • Verwijder Kajabi logo
 • Advanced Automations
 • -

MIJN EXTRA BONUSSEN

 • 30 Dagen gratis (ipv 14 dagen)
 • Kajabi Quick Start Training
 • Kajabi Templates met 50% korting
 • Nederlandstalige community
 • Kajabi Business Strategie Coaching

Pro per jaar

$ 319 / maand

Per jaar $ 3.828

ONDERDELEN

 • 3 verschillende websites
 • 100 online cursussen
 • 100.000 email contacten
 • 25 admin gebruikers

KAJABI BONUSSEN

 • Webinars, Events, Templates
 • 24/7 Chat Support
 • Verwijder Kajabi logo
 • Advanced Automations
 • Code editor voor programmeurs

MIJN EXTRA BONUSSEN

 • 30 Dagen gratis (ipv 14 dagen)
 • Kajabi Quick Start Training
 • Kajabi Templates met 50% korting
 • Nederlandstalige community
 • Kajabi Business Strategie Coaching

"Als ik uitreken wat ik aan losse tools betaal zoals ActiveCampaign, dan is Kajabi goedkoper."

Probeer Kajabi 30 dagen gratis uit >>

Vergelijk: Wordpress is duurder en moeilijker dan Kajabi

Hoewel Kajabi in eerste instantie een kostbare dienst lijkt, verdien je dit bedrag ruimschoots terug als je al je Wordpress kosten bij elkaar optelt. Nog los van de kosten die je bij Wordpress maakt voor het opzetten en het onderhouden van je website.

Wordpress Leeromgeving

Jaarlijkse kosten € 1.625

 • Hosting Wordpress € 50
 • Website thema (Thrives) € 200
 • Leeromgeving (LearnDash) € 150
 • Emailprovider (MailChimp) € 550
 • Videohosting (Vimeo) € 175
 • Betaalservice (Extern) € 500

Opzetten & onderhoud € 2.500-4.250

 • Website bouwen € 500-1.000
 • Leeromgeving opzetten € 750-1.250
 • Cursussen aanmaken € 300
 • Funnels bouwen € 1.000-1.500
 • Betaalsysteem koppelen € 100

Emotioneel

 • Veel tijd
 • Stress, gedoe, technisch complex
 • Hoofdpijn
 • Demotiverend

Kajabi Alles-in-één

Jaarlijkse kosten Basispakket € 1.250 + € 500

 • Hosting Kajabi inbegrepen
 • Website thema inbegrepen
 • Leeromgeving inbegrepen
 • Emailprovider (10.000 man) inbegrepen
 • Videohosting inbegrepen
 • Betaalservice Linktopay € 500

Opzetten & onderhoud € minimaal

 • Website kant en klaar templates
 • Leeromgeving geintegreerd
 • Cursussen kant en klaar templates
 • Funnels obv templates
 • Betaalsysteem koppelen 5 minuten

Emotioneel

 • Tijdbesparing
 • Eenvoud, makkelijk toegankelijk
 • Een verademing
 • Speels en uitdagend
MEER INFO EN AANMELDEN BIJ KAJABI

Aanmelden voor onze bonussen moet altijd via deze pagina. Als je via een andere link of rechtstreeks via Google aanmeldt, vervallen de bonussen.

Disclaimer -  Kajabi Partner Program Agreement article 4.3

I (KlantGenerator B.V. / Bastiaan de Koning / Kajabi Users NL, or my team) am not an employee or representative of Kajabi, LLC. I am an independent Kajabi Partner and I receive referral payments from Kajabi in this role. All opinions expressed herein are my own and are not official statements of Kajabi or any party affiliated with Kajabi.

Kajabi Users NL (www.kjb-users.nl) was founded by Bastiaan de Koning with written approval by Kajabi in June 2019 & re-approved in Januari 2021.

Ontvang mijn gratis handboek 'Jouw Cursus Online in 28 Dagen' in je email!

Ja, ik wil het handboek

x