KAJABI UITPROBEREN

Kajabi Support is onze Core Business

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde online ondernemers. We staan voor je klaar bij de groei van jouw eigen online bedrijf. Gespecialiseerd in online leeromgevingen en met name de software Kajabi. Van advies over de aanschaf van leeromgevingen tot strategische businessplanning. Van de bouw van je volledige website binnen Kajabi tot het programmeren van maatwerkoplossingen voor jouw business.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé Kajabi specialist in Nederland en Vlaanderen.

Lees verder over ons pad als Kajabi Expert

Jouw Dream Team

Bastiaan de Koning
Eigenaar en & Kajabi Specialist

Sinds 2014 ben ik actief Kajabi gebruiker en bouwer. Intensieve jaren ervaring in het bouwen van website, funnels, cursussen, marketing binnen Kajabi voor mijzelf en voor mijn klanten. Een tijd waarin we als team veel kennis hebben opgedaan. Deze kennis deel ik graag met jou via Kajabi Users NL, met blogs, tips, een gratis Nederlandstalige community. We geven op alle niveau's support voor wie extra ondersteuning wilt. We hebben tools en templates voor je zodat je Kajabi tot een groot succes kan maken.

Agith Maas
Strategie en bedrijfsvoering

Achter de schermen ben ik verantwoordelijk voor de strategie en de bedrijfsvoering van KJB Users en KlantGenerator B.V. Terwijl ons geweldige team klaar staat om jou advies en ondersteuning te geven bij de groei van jouw online business met Kajabi, zo ben ik daar om de zaak achter de schermen draaiende te houden. Wanneer je met ons wilt samenwerken, stuur ons een berichtje en ik spreek je graag!

Lotte van Atten
Website design & social media

Binnen het KlantGenerator team ben ik assistent webdesigner. Vormgeving en tekst, daar ligt mijn kracht. Ik word er heel blij van wanneer ik onze klanten een product kan geven waarmee zij zich sterk in de markt kunnen zetten. Naast mijn werkzaamheden als website designer ben ik ook verantwoordelijk voor de social media en andere communicatie uitingen van Kajabi Users NL.

Noa de Koning
Website & PDF designer

Binnen KlantGenerator ben ik verantwoordelijk voor de grafische vormgeving en het bouwen van Kajabi webpagina's. Mijn focus ligt op de grafische kant van de websites in een jong, fris een aantrekkelijk uiterlijk. Van het ruwe foto materiaal dat je aanlevert, zorg ik voor een aantrekkelijke moderne website. Daarnaast verzorg ik de grafische online documenten in Canva, afbeeldingen en graphics.

Ernst de Moor
Programmeur

Achter de schermen ben ik verantwoordelijk voor de bouw en continuïteit van Linktopay. Als opgeleid softwareontwikkelaar houd ik de technologische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Ik en mijn team gaan geen enkele technische uitdaging uit de weg. Eigenaar van het bedrijf Creagraphy. Ik bouw en beheer websites en web-applicaties op basis van ons eigen gebruiksvriendelijke beheersysteem.

Leanne Lovink
Online marketing

Binnen KlantGenerator begeleid ik ondernemers met hun social media en Kajabi vraagstukken. Mijn eigen online marketing bedrijf is Beat the System. Met korte online cursussen begeleid ik ondernemers in de wereld van sociale media. Met mijn bedrijf Helio begeleid ik ondernemers die in hun bedrijf etherische olie gebruiken. Ik geef op een creatieve en strategische manier persoonlijke begeleiding. Dit is echt maatwerk, ik denk met je mee en bied je de begeleiding die bij jou past!

KlantGenerator B.V.

Kajabi Users NL (www.kjb-users.nl) wordt beheerd door KlantGenerator B.V. Aangezien Kajabi Users NL alleen een community-naam is, ontvang je onze emails namens KlantGenerator.

Bezoek KlantGenerator

Linktopay B.V.

Linktopay hebben we ontwikkeld om binnen Kajabi te kunnen werken met iDeal en Bancontact betalingen. Met een klaar klikken heb je een nieuw product gekoppeld, wordt de juiste btw berekend en krijg je direct een factuur voor je klant.

Bezoek Linktopay

Lees wat anderen over ons zeggen

 

Charlotte van 't Wout

(via Whatsapp) Hey Bastiaan, ik wilde je bedanken voor Kajabi. Sorry komt nu in mij op en het is heel laat. Maar het werkt top.

πŸ‘ŒπŸ»Thanks voor je hulp, je luisteren naar de feedback en dat ik je vroege klant mag worden. Ik ben excited dat jij dit mogelijk hebt gemaakt. πŸ™ŒπŸ»πŸ™πŸ»

 

Piet Verhoeve

Dankzij Bastiaan ben ik op Kajabi terechtgekomen. De extra ondersteuning van Bastiaan maakte het helemaal af. Vooral de interactieve sessies leverden voor mij grote meerwaarde en extra inzichten op. 

 

Roos Petrie

Bastiaan helpt je op weg met jouw online training! Helder, vriendelijk kijkt hij over je schouder mee. Hij is een pionier binnen Kajabi en weet je binnen no-time enthousiast te maken om zelf verder aan de slag te gaan. Hij is duidelijk goed op de hoogte van hedendaagse online marketing.

 

Greet Bunnens

We waren op zoek gegaan naar een partner die de online cursussen kan coördineren. We hebben het genoegen om met Bastiaan de Koning te werken. Echt een genoegen, wat de klantgerichtheid is fantastisch. Alles verloopt vlot. En heb je een vraag, dan zijn ze steeds bereid je te woord te staan. Aanrader.

 

Ilja Weeda

Bastiaan is geïnteresseerd, heeft heel veel parate kennis en geeft je gewoon een prettig gevoel. Ik ben een mensenmens. Ik werk alleen met mensen waar ik energie van krijg en waarbij ik een bepaalde klik voel. Bastiaan is wat mij betreft zo'n persoon.

 

Tine Devliegher 

Bastiaan gaf mij onmiddellijk het goede gevoel dat ik op de juiste plaats was beland. Met veel geduld en expertise is Bastiaan erin geslaagd om een website te bouwen die 100% mijn ding is. Er was vanaf het het begin duidelijkheid en transparantie. Er werd rekening gehouden met mijn visie en mening en het was ook plezant samenwerken.

 

Emilia de Vries

Ik ben bij Bastiaan terecht gekomen omdat ik mijn website wou overzetten naar Kajabi. Hij heeft me hiermee geweldig geholpen en wegwijs gemaakt. Ook Linktopay werkt fijn. Het contact met Bastiaan verloopt altijd snel en prettig en ik ben erg blij met zijn hulp!

 

Wendy Remmers

Ik ervaar Bastiaan zelf als heel toegankelijk. Op vragen reageert hij snel. Hij heeft kennis van zowel techniek als (online)marketing . Deze combinatie maakt dat ik met al mijn vragen bij hem terecht kan. Ik ben er superblij mee”.

 

Mark Kooperberg

Bastiaan is een persoon die met je meedenkt en voor oplossingen zorgt. Zijn communicatie is open en de verleende diensten zijn van hoge kwaliteit. Ik ben dan ook zeer tevreden over onze samenwerking.

Klantwaardering 9,7 op Springest

Preferred Supplier Eneco Trainingen

Bekend van Intermediair Trainingen

Disclaimer according to Kajabi Partner Program Agreement article 4.3

Kajabi Users NL & www.kjb-users.nl were founded by Bastiaan de Koning with explicit approval by Kajabi in June 2019 and reconfirmed approval in January 2021. 

Bastiaan de Koning / Kajabi Users NL / or someone from our team is not an employee or representative of Kajabi, LLC. We are an independent Kajabi Partner and we receive referral payments from Kajabi in this role. All opinions expressed herein are our own and are not official statements of Kajabi or any party affiliated with Kajabi.