AANMELDEN KAJABI 🎁
HOME > OVER ONS > ONS TEAM
Welkom bij ons team! Wij zijn

Kajabi Users NL

Kajabi

Officieel partner van Kajabi®

Dit zijn wij

Het team van Kajabi Users Nederland

Het team van Kajabi Users NL bestaat uit gemotiveerde online ondernemers en assistenten.
Wij staan voor je klaar bij de groei van jouw eigen online bedrijf.

bas

Bastiaan de Koning

Eigenaar en Kajabi Top Partner

Ik ben Bastiaan de Koning, oprichter van Kajabi Users NL en eigenaar van Linktopay, de makkelijke iDeal en BanContact koppeling voor Kajabi. Sinds 2014 ben ik de specialist in het bouwen van leeromgevingen en websites met Kajabi. Inmiddels heb ik met mijn team meer dan 300 bedrijven geholpen bij hun overstap naar Kajabi. Ben jij benieuwd naar wat Kajabi echt kan? Wij zijn er om jou te helpen.

Agith Maas

Strategie & bedrijfsvoering

Achter de schermen ben ik verantwoordelijk voor de strategie en de bedrijfsvoering van Kajabi Users NL en KlantGenerator B.V. Terwijl ons geweldige team klaar staat om jou advies en ondersteuning te geven bij de groei van jouw online business met Kajabi, zo ben ik daar om de zaak achter de schermen draaiende te houden. Wanneer je met ons wilt samenwerken, stuur ons een berichtje en ik spreek je graag!


agith
ernst

Ernst de Moor

Programmeur

Achter de schermen ben ik verantwoordelijk voor de bouw en continuïteit van Linktopay. Als opgeleid softwareontwikkelaar houd ik de technologische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Ik en mijn team gaan geen enkele technische uitdaging uit de weg. Ik ben eigenaar van het bedrijf Creagraphy. Ik bouw en beheer websites en web-applicaties op basis van ons eigen gebruiksvriendelijke beheersysteem

Noa de Koning

Website & PDF Designer

Binnen KlantGenerator ben ik verantwoordelijk voor de grafische vormgeving en het bouwen van Kajabi webpagina's. Mijn focus ligt op de grafische kant van de websites in een jong, fris een aantrekkelijk uiterlijk. Van het ruwe foto materiaal dat je aanlevert, zorg ik voor een aantrekkelijke moderne website. Daarnaast verzorg ik de grafische online documenten, afbeeldingen en graphics in Canva.


noa
Er is altijd een oplossing, soms moet je hem nog even vinden

100% focus op Kajabi

De Kajabi Expert in Nederland en Vlaanderen. Dat zijn wij in een notendop. We staan voor je klaar bij het bouwen van je website, funnels, cursussen en helpen je met het opzetten van je marketing binnen Kajabi. Dit doen we al sinds 2014. Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé Kajabi specialist in Nederland en Vlaanderen. Wij hebben alle kennis die nodig is om voor jou een sterke website neer te zetten.

Onze kennis delen we graag met jou. We schrijven blogs met tips en inzichten, maken video’s met instructies en uitleg en bieden je heel veel extra’s. Ook hebben we de gratis Nederlandstalige Kajabi Community opgericht, zodat je met ons én andere Kajabi gebruikers kunt sparren over jouw website.

Wil je extra ondersteuning? Wij bieden op alle niveaus support. Bekijk ons aanbod te zien wat we voor je kunnen betekenen.

➡️ Bekijk hoe we je kunnen ondersteunen
Onze reis tot

Kajabi Experts


Sinds 2014 is Bastiaan de Koning actief Kajabi gebruiker en bouwer. Kajabi was toen nog niet wat het nu is. Sinds 2016 zijn ze het alles-in-één platform zoals we het nu kennen. Bastiaan is toen met zijn bedrijf volledig overgestapt naar Kajabi. Hij heeft zich volledig gespecialiseerd in de mogelijkheden van Kajabi, bouwde een team om zich heen en leidde assistenten op.

Waar anderen zeggen ‘dat kan niet met Kajabi’, daar begint bij ons de uitdaging. Als Kajabi experts werken we op alle onderdelen van Kajabi: de website, leeromgevingen, funnels en pipelines, emailmarketing, events, coaching. Daarbovenop programmeren we de onderdelen die niet standaard in Kajabi zitten.

➡️ Lees meer over onze reis tot Kajabi Experts
Linktopay

Zo hebben we het betaalplatform Linktopay ontwikkeld, om binnen Kajabi gemakkelijk te betalen met iDeal of BanContact. We ontwierpen het Kajabi Gamification template Gamify, waarmee je badges en certificaten kan verwerken in je cursus. We maakten een tijdregistratiemodule, zodat cursussen binnen Kajabi door de examinator beter gevolgd kunnen worden. En we hebben vele Kajabi pagina’s geüpgrade met unieke mogelijkheden, zoals cookie tracking, geheime formulieren, het perfect kunnen volgen van advertentie leads. En nog veel meer…

Bij Kajabi Users NL denken we in oplossingen. Aan de achterkant is veel mogelijk, maar er valt nog best wat te wensen. Via de Custom Code kun je tot op html/css niveau allerlei aanpassingen doen. Wij kunnen daar jouw wensen waarmaken die niet standaard in Kajabi zitten. Daarom kun je ons met recht de Kajabi Specialist van Nederland en Vlaanderen noemen.

➡️ Maak kennis met ons team

Jouw support team

Wij staan voor je klaar

Je bent net overgestapt naar Kajabi. Je bent ontzettend blij, want er zijn zoveel mogelijkheden binnen dit alles-in-één softwarepakket. Er is alleen een ding, je hebt geen idee hoe je aan de slag moet met dit platform. De kans is klein dat je huidige websitebouwer of virtueel assistent weet hoe Kajabi werkt en het is dus maar de vraag of deze het maximale uit dit platform kan halen.

Wij kunnen dat gegarandeerd. We nemen je zorg weg en het werk uit handen met onze hands-on ondersteuning, maatwerk, kant-en-klare website templates, support rondom jouw business strategie en heel veel gratis bonussen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we horen graag van je.

Wij staan voor je klaar
Charlotte

Charlotte van 't Wout

Thanks voor je hulp, je luisteren naar de feedback. Ik ben excited dat jij dit mogelijk hebt gemaakt. 🙌🏻🙏🏻

Tine

Tine Devliegher

Bastiaan gaf mij onmiddellijk het goede gevoel dat ik op de juiste plaats was beland voor een website die 100% mijn ding is.

Emilia

Emilia de Vries

Het contact verloopt altijd snel en prettig en ik ben erg blij met zijn hulp!

Lees meer klantervaringen
Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je een vraag voor ons of wil je meer weten over onze ondersteuning en ons maatwerk? Neem gerust contact met ons op, we doen ons best om je zo snel mogelijk een antwoord te geven.