START KAJABI MET BONUSSEN
Gaat jouw online business ook vliegen met Kajabi?

Kajabi Review 2024

Kajabi 30 dagen gratis + Bonuspakket 🎁
Bonuspakket

Kajabi Review Index

Introductie
Samenvatting
Wat is het en voor wie?
Digitale producten
Website, pages en blogs
Voorbeelden websites
Online marketing
Betaalsystemen
Klantervaring
Support door Kajabi
Kajabi Prijs
Onze bonussen
DIT MOET JE WETEN

Wat is Kajabi?

Kajabi is een software platform dat zich richt op de ondernemer die online kennis wil verkopen. Het biedt mogelijkheden om eenvoudig digitale producten te maken en ook de tools die je nodig hebt om die digitale producten te verkopen: alles-in-één. Bij Kajabi betekent alles-in-één inderdaad zo’n beetje alles wat je nodig hebt. Al zijn er natuurlijk ook aandachtspunten.  

Oorspronkelijk lag de focus van Kajabi op het bouwen en verkopen van online cursussen, maar de mogelijkheden zijn sindsdien behoorlijk uitgebreid.

Wij werken zelf al jaren met Kajabi en het platform heeft voor ons geen geheimen meer. In deze review willen wij onze kennis van Kajabi delen en uitleggen waarom wij zo enthousiast zijn. Zo kun je voor jezelf bepalen of Kajabi ook jouw online business kan laten vliegen.


Kajabi is een woord uit de taal van de Aboriginals uit Australië en het betekent: Gaan vliegen.

paper plane

Wil je overleggen of Kajabi bij je past? Neem gerust contact met ons op.
Of duik wat dieper in deze website en maak kennis met de door ons beheerde Nederlandstalige Kajabi Community

Succes en veel leesplezier!
Bastiaan de Koning

Update: 26 februari 2024

Kajabi 30 dagen gratis + Bonuspakket 🎁

Kajabi logo


Kajabi review samenvatting

Kajabi is een platform om kennis online te verkopen. Alle tools die je nodig hebt voor je online onderneming zijn hier beschikbaar op één plek. Denk aan formats voor het maken van curssusen of coachingprogramma's, een website om je onderneming te presenteren, verkooptools zoals verkoopfunnels die je met 1 klik kunt neerzetten en het beheer van je emailadressen. 

Kajabi wordt al door meer dan 50.000+ ondernemers gebruikt waaronder de grootste online marketeers zoals Brendon Burchard en Amy Porterfield.

Waar ben je naar opzoek

Overzicht op Kajabi onderdelen

  1  Cursussen & Leeromgeving  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
  2   Community & Studentcontact ⭐️⭐️⭐️⭐️ 
  3   Website & Pagina editor ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  4   Marketing & Funnels ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  5   Mailinglijst & Emails ⭐️⭐️⭐️⭐️ 
  6   Statistieken en Rapportages ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  7  Betaalmogelijkheden ⭐️⭐️⭐️ 

Kajabi Pro's

Kajabi Contra's

 • Alle tools in één platform
 • Strakke en professionele layout en templates
 • Continu in ontwikkeling
 • Tools voor podcasts, nieuwsbrieven en coaching
 • Zeer makkelijk om cursussen te maken
 • Strakke eenvoudige pagina editor
 • Eigen mobiele App
 • Zeer goede 24/7 support
 • Actieve online community
 • Prijsniveau, niet voor beginners
 • Matige examinatie mogelijkheden
 • Geen eigen iDeal / BanContact mogelijkheden zonder externe oplossing zoals Linktopay

 

 

 

 

 
Wat weet je nu

Conclusie Kajabi review

Onze conclusie is dat Kajabi een kwalitatief sterke alles-in-één oplossing biedt, voor serieuze ondernemers die online hun expertise willen verkopen. Het biedt diverse mogelijkheden om digitale producten te maken en te beheren. Denk aan een online leeromgeving, een membership site, een community, podcasts en coaching. Kajabi werkt vrij intuïtief en snel. Door allerlei standaardformats, wordt veel werk uit handen genomen en ziet het er ook professioneel uit. Tegelijkertijd werken de formats niet rigide. Je kan ze naar je eigen wensen aanpassen. Kajabi besteedt ook echt aandacht aan de marketing van de producten met onder andere voorgeprogrammeerde verkoop-funnels. 

Bovendien biedt Kajabi zeer goede 24/7 support als je er niet uit komt.

De prijs lijkt hoog, maar je hebt met Kajabi nauwelijks nog aanvullende tools nodig. Dus geen afzonderlijk email-programma meer zoals MailChimp, ActiveCampaign of MailBlue en ook geen losse video-hosting. Daardoor valt het onderaan de streep nog best mee. En je bespaart kostbare tijd van jezelf of je assistent.

Wat wel een nadeel is, is dat het een Amerikaans platform is. Support is in het Engels en betaalmogelijkheden zijn op de Amerikaanse markt gericht (Stripe, Paypal, Creditcard). Wil je voor je klanten betaling met iDeal mogelijk maken, dan zal je een externe tool moeten gebruiken zoals Linktopay.   

Je kan Kajabi gratis uitproberen. Klik op onderstaande knop. Bovendien ontvang je dan ook nog eens onze extra bonussen!

Kajabi 30 dagen gratis + Bonuspakket 🎁
Is dit wel voor jou?

Kajabi, wat is het en voor wie?

Kajabi is een SAAS platform dat zich richt op de ondernemer die online kennis wil verkopen. Het is bedoeld om het starten en beheren van je online business zo eenvoudig mogelijk te maken. Gemak en professionele uitstralingen staan hoog in het vaandel. Een alles-in-één platform. Nu is alles wel heel omvattend. Laten we eens kijken wat Kajabi dan allemaal biedt.

woman working on laptop

Kajabi is alles-in-één

 • Een website die je op basis van een thema, snel naar je eigen smaak kunt inrichten, inclusief een goede blog mogelijkheden en templates voor diverse landingspagina's. 
 • Een groot aantal tools om digitale producten te ontwikkelen. Denk aan cursussen, memberships, podcasts en coachingsprogramma’s.
 • Uitstekende geïntegreerde videohosting via Wistia.
 • Verkooptools om je producten te kunnen verkopen via Stripe (creditcard) of Paypal, inclusief de mogelijkheid om met couponcodes te werken. Als je wilt werken met betalingen via iDeal, dan heb je een extra tool als Linktopay nodig.
 • Ingebouwde e-mail marketingtools zoals nieuwsbrieven en voorgeprogrammeerde verkoopfunnels in allerlei soorten en maten. 
 • Beheer van je klantenbestand, inclusief enquête en quiz mogelijkheden die je kunt inzetten als onderdeel van je cursussen, maar ook om je klanten beter te leren kennen. 
 • Analytics: rapportageoverzichten van bijvoorbeeld de omzet, opt-ins en bezoekers van je website.

Gebruikersgemak is key

Een van de sterkste punten van Kajabi is het gebruikersgemak. We hebben ondertussen vele ondernemers mogen helpen om hun online business op te zetten met Kajabi. Vooral ondernemers die al langer bezig zijn, zijn enthousiast over het gemak van Kajabi. Het is dashboard geeft inzicht in alle modules die je opent door er simpelweg op te klikken. Bovendien is er een Kajabi Assistant die je helpt bij het navigeren. 

Dankzij het alles-in-één concept, heb je niet te maken met complexe koppelingen met externe tools en frustraties omdat iets niet goed werkt. Dat scheelt je als snel uren werk ten opzichte van bijvoorbeeld een Wordpress site. Aan de andere kant maakt het Kajabi misschien ook net iets minder flexibel. 

Kajabi neemt je veel werk uit handen door te werken met een uitgebreide bibliotheek van voorgeprogrammeerde formats. Daardoor zet je je digitale producten in slechts minuten online.

Benieuwd? In deze video laat ik je zien hoe:

➡️ Je cursus online in 14 minuten met Kajabi

Het gebruikersgemak vind je ook terug in de voorgeprogrammeerde verkoopfunnels en de visuele editor waarmee je kunt zien hoe je funnel is opgebouwd. 

Tijd om eens in te zoomen in het hart van Kajabi: de digitale producten. 

kajabi-navigation

Review digitale producten van Kajabi

De cursusomgeving van Kajabi is van oudsher de core business van Kajabi. Het zal je dus niet verbazen dat dit tot in de finesse is uitgedacht. In de afgelopen jaren heeft Kajabi de mogelijkheden om ook andere digitale producten te maken fors uitgebreid. Naast diverse formats voor cursussen, memberships, communities, is het aanbod de afgelopen jaren verder uitgebreid met podcasts en coaching. Onlangs heeft Kajabi handige AI tools ontwikkeld om je cursus outline te creëren. Alle mogelijkheden vind je door verder te klikken op Products.  

kajabi create a product

Review Kajabi cursusomgeving

Kajabi heeft verschillende templates voor online cursussen alvast klaargezet. De belangrijkste zijn:  een online cursus van A tot Z, een drip course (waarbij de lessen om de zoveel tijd worden vrijgegeven) en een membership. Deze producten gebruiken hetzelfde basistemplate. Je kan ieder product ombouwen van het ene template in het andere. Of je begint from scratch met een leeg template. 

Je kan een cursus gelaagd opbouwen met afzonderlijke modules, submodules en daaronder de lessen. Het lesaanbod kan natuurlijk via pdf, maar de kern is aanbod via video. Kajabi heeft hiervoor de uitstekende videohosting van Wistia volledig geïntegreerd. Verder kan je je lesaanbod verrijken met downloads (bijvoorbeeld werkbladen) en tussentijdse toetsen.  

Ook biedt Kajabi de mogelijkheid van een community. De community is bedoeld voor interactie met je leden. De community kan je opbouwen als een tijdlijn (vergelijk Facebook) of op onderwerp gesorteerd (zoals bij een forum). Wat heel handig is, is. dat je de community kunt integreren in je cursus en je cursus in je community zodat je heel eenvoudig interactie kunt stimuleren.

Verschillende thema's voor je cursussen

Bij Kajabi kan je kiezen uit een groot aantal thema's voor de look&feel en de opbouw van je cursusomgeving. Met behulp van de thema's kan je snel een professionele uitstraling creëren. Het standaard Premier-thema is handig voor een korte cursus. Bij een cursus met veel lessen is juist het Momentum-thema handig, omdat daarin alles lessen in de sidebar worden getoond. Of neem Lagunita als je je cursusinhoud meer als portfolio wilt presenteren. Je kan op ieder moment wisselen tussen de thema's van je cursus. De inhoud van je cursus verandert dan niet, alleen het uiterlijk. De thema's zijn maar beperkt aan te passen in hun lay-out. 

Voorheen was het in Kajabi niet mogelijk om spelelementen in de cursusomgeving te integreren. Dit heet Gamification, denk hierbij aan het winnen van badges, werken met verschillende levels en het uitreiken van certificaten. Omdat daar veel vraag naar was, hebben wij hiervoor een eigen Kajabi Gamify thema ontwikkeld. Sinds begin 2023 heeft Kajabi een Lite variant van dit thema opgenomen in het aanbod. Hier zijn wij supertrots op! 

➡️ Lees meer over Kajabi Gamification

kajabi pick a theme
kajabi podcasts

Podcasts, een groeiende markt 

Sinds een paar jaar heeft Kajabi podcasts toegevoegd als digitaal product. De markt voor podcasts is de afgelopen jaren enorm ontwikkeld, maar staat nog in de kinderschoenen. Kajabi biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige manier in die markt te stappen.

Daarbij kan je kiezen of je jouw podcasts aanbiedt als een open/gratis of een besloten/betaalde variant. Bij de open variant zorgt Kajabi ervoor dat je podcast wordt geplaatst op Spotify, iTunes en Google podcasts. Inclusief de toelichtende teksten en links die je hebt toegevoegd. Een boost voor het etaleren van je expert status en voor je SEO. 

De besloten variant is ideaal om te combineren met een membership. Denk aan begeleide meditaties of workouts, periodieke kennisupdates of verhalen die je klanten in de auto kunnen beluisteren.

Review Kajabi Coaching

Met Kajabi Coaching kan je heel makkelijk jouw coachingssessies plannen, organiseren, live opnemen en bijhouden. Je kan direct communiceren met jouw coachklant. Alle losse sessies staan al klaar. Je klant kan eenvoudig zelf een sessie boeken. Jullie houden beide altijd overzicht van wat er al is gedaan en wat er nog gaat komen. Nooit meer gedoe met agenda's trekken, zoekgeraakte afspraken of onvindbare werkboeken.

Ik ben erg enthousiast over de coachingtool en gebruik hem zelfs om klanten te begeleiden waarvoor we de website bouwen.

➡️ Lees meer over Kajabi Coaching 

kajabi coaching
kajabi coaching

Kajabi Community 

Sinds januari 2023 heeft Kajabi een vernieuwde Community functie. De focus ligt nu echt op meer interactie. Zowel tussen jou en je community leden als tussen leden onderling.

Met o.a. Challenges, Circles (forum) en een leader board houd je jouw leden actief en gemotiveerd. Je kan binnen de community Meet ups houden, dit zijn live video sessies. Ook is er een mogelijkheid voor jouw leden om een chat met jou te starten.

➡️ Lees meer over de Kajabi community

De afronding van je producten

Ieder product dat je maakt, wordt afgerond met een aanbodpagina. Kajabi biedt verschillende opties voor betaaltermijnen zodat je deze kunt toesnijden op jouw product: ineens, in termijnen, abonnementsvorm, proefperiode of gewoon gratis. De uiteindelijke betaling is met Kajabi helaas wat complexer, maar daar zijn goede oplossingen voor. Daarover later meer.

Kajabi 30 dagen gratis + Bonuspakket 🎁

Review Kajabi Website & Pagina's

Kajabi komt natuurlijk inclusief een website en blogtool. Het digitale visitekaartje van iedere online ondernemer. Direct na aanmelding staan de belangrijkste pagina's al klaar. Daarnaast kan je een onbeperkt aantal pagina's maken als landingspagina's of websitepagina's. 

Je website à la Kajabi

De belangrijkste pagina's om jouw online bedrijf mee op te starten, zet Kajabi vast voor je klaar. Zonder technische kennis zou dit al voldoende zijn om een volledig online bedrijf op te zetten. 

Je kan alle pagina's aanpassen en bewerken. Wanneer je net met Kajabi begint, is het verstandig om deze pagina's allemaal door te lopen, zodat daarna de styling en layout naar jouw zin is.

Net als bij de cursussen kan je kiezen uit diverse thema's om je website meteen de gewenste look&feel te geven.

kajabi theme store
kajabi sales pages

Kajabi Pages

Het onderdeel Pages binnen Kajabi is een van de krachtigste onderdelen. De pages zijn het hart van je online marketing. Hier maak je alle landingspagina's.

Kajabi pages zijn heel flexibel zodat je website pagina's kan maken die je wilt. Alle elementen op je pagina kan je overal plaatsen.

Ook hier neemt Kajabi je veel werk uit handen. Kajabi komt met een flink aantal templates. Zo zijn er kant-en-klare opt-in pagina's, verkooppagina's, podcast pagina's etc., waarin je alleen nog de afbeeldingen en teksten hoeft te plakken.

Daarnaast zijn er diverse volledig uitgewerkte pagina's die je als voorbeeld kan gebruiken, of - zoals ik dat doe - als basis om je eigen pagina aan te maken.

Deel je expertise met blogs 

Een belangrijk onderdeel van online marketing is delen van kennis en content. Delen van kennis is nodig om potentiële klanten kennis met je te laten maken en te laten ervaren dat jouw bedrijf ze echt kan helpen.

De blog functie van Kajabi is voldoende maar nog wat basic. Afbeeldingen, video, tekst, zijn geen probleem. Voor de meeste ondernemers zijn deze basisopties van de blog van Kajabi voldoende. 

Wil je meer uitgebreidere teksten met meer afbeeldingen, dan laat de editor je in de steek en moet je deze opmaak zelf maken. Voor een handige blogger geen probleem, voor de beginner wellicht wat hoog gegrepen.

Je kan je blogs inplannen op de datum waarvan jij wilt dat ie gepubliceerd moet worden, net als bij Wordpress. De blogs worden getoond in aflopende chronologische volgorde.

kajabi blog demo
kajabi seo sharing

Review Kajabi Blog SEO

Standaard zorgt Kajabi voor de SEO van je website. De technische gegevens worden automatisch toegevoegd aan de pagina.

Zo wordt de blog ook automatisch toegevoegd aan de sitemap van je website. Deze sitemap kan je toevoegen aan de Google Search Console voor een betere SEO.

Onderaan iedere blog kan je de SEO informatie van de betreffende blog invullen. Dit betreft de url, de titel die getoond moet worden in Google, de beschrijving die getoond wordt in een zoekresultaat en eventueel een andere afbeelding, dan de standaardafbeelding die je bij de blog hebt opgegeven.

Het is aan te raden om bij het schrijven je de blogs deze gegevens direct in te vullen en op te nemen.

Kajabi 30 dagen gratis + Bonuspakket 🎁

Voorbeelden van Kajabi websites

Een beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden. Daarom geven we hieronder een kleine selectie van Kajabi websites. 

Bekijk meer voorbeelden

Kajabi Review - Online marketing

Kajabi is gebouwd om te verkopen. Het heeft goede tools om met landingspagina's en verkoopfunnels de bezoekers van jouw website tot jouw klanten te maken. Ook biedt Kajabi tools voor events, nieuwsbrieven en emailmarketing, inclusief volledig geautomatiseerde follow-up reeksen. 

Aangezien dit allemaal totaal verschillende onderdelen zijn, zullen we ze stuk voor stuk toelichten.

kajabi pipelines

Kajabi Marketing Funnels

Kajabi biedt de mogelijkheid om met een paar klikken een volledige marketing funnel neer te zetten. Op basis van een aantal templates zorgt Kajabi voor de opbouw van de verschillende onderdelen van die marketingfunnel en koppelt ze aan elkaar.

De meest eenvoudige maar essentiële funnel, is de freebie funnel. Het template hiervoor bestaat uit een opt-in pagina, een email en een bedanktpagina. Andere templates zijn de verkoopfunnel, product lancering, zoom webinars, boekverkoop en coachingsprogramma.

Nadat je de funnel gekozen hebt, zet Kajabi alles klaar en kan je de funnel aanpassen naar jouw teksten en afbeeldingen.

Nieuwsbrieven en email-series

Kajabi kent twee vormen van emailmarketing: de broadcast/nieuwsbrief en de sequence/emailserie. Kajabi maakt daarbij gebruik van je volgers en klanten in je database zodat je deze kunt personificeren met alle daarin beschikbare gegevens en filteropties. 

Een nieuwsbrief is een eenmalige email aan je mailinglijst op een door jouw ingepland tijdstip. Het is een veelgebruikte methode om je potentiële klanten regelmatig op de hoogte te houden. De look&feel van die communicatie is natuurlijk belangrijk. Daarom heeft Kajabi daar veel aandacht besteed aan de templates, inclusief voorbewerkte emails die er grafisch schitterend uitzien. 

Een sequence of een emailserie wordt automatisch verstuurd naar een volger nadat deze een bepaalde handeling heeft verricht. Denk bijvoorbeeld aan een aankoop of het afronden van een vorige emailserie. De sequence tool van Kajabi is eenvoudig maar overzichtelijk. Je kan per mail instellen na hoeveel tijd deze wordt verstuurd. Daarnaast kan je per email nieuw automatiseringen starten zoals bijvoorbeeld een tag meegeven aan deze volger. Daardoor kan je heel flexibel omgaan met je marketing series.

kajabi news letters
save the date

Kajabi Events - Toekomstige data

Een andere manier om je volgers te bereiken, is om te werken met reeks van mails gericht op een gebeurtenis in de toekomst. Zoals bij een webinar. Bijvoorbeeld: 3 dagen van te voren, 1 dag van te voren en 15 minuten van te voren.

Met Events kan je webinars inplannen, live trainingen geven, aanbiedingen geven.

Aan een event is een einddatum gekoppeld. De einddatum kan je in countdown timers verwerken.

Het hosten van een webinar kan op dit moment alleen nog via een ander platform, zoals Zoom, Google Video of een webinar tool zoals WebinarJam. Wel wordt de live functie steeds verder geïntegreerd in Kajabi, zoals bij coach sessies en binnen de vernieuwde community functie.

Kajabi 30 dagen gratis + Bonuspakket 🎁

Betalen met Kajabi

Voor de betaling werkt Kajabi standaard met twee betaalsystemen. Paypal en Stripe. De laatste - Stripe - werkt alleen met credit cards. Beide betaalsystemen zijn heel makkelijk te koppelen met Kajabi. In een paar klikken kun je al betalingen ontvangen waarna je klant automatisch toegang krijgt tot het betreffende product. Voor de internationale markt is dit veelal voldoende omdat credit cards in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk het meest gangbaar zijn.  

Voor het gebruik van Europese betaalsystemen zoals iDEAL, BanContact, Sofort, etc, zijn externe oplossingen nodig. 

linktopay checkout example

Kajabi met iDeal, Bancontact of Sofort

Op dit moment kan Kajabi nog niet met Europese betaalsystemen overweg. Voor de B2B markt en kleine volumes, kan je ervoor kiezen om klanten te factureren. en na betaling handmatig toegang te geven.  Als je echter werkt met consumenten en/of hogere volumes, zijn er twee oplossingen:

Je kan kiezen voor een koppeling (via Zapier) met een extern betaalsysteem. De klant wordt dan naar een andere website geleid voor de betaling. De ervaring is minder gelikt en het is technische redelijk complex, maar hiermee is alles volledig te automatiseren.

Of je kan kiezen voor de het door ons ontwikkelde Linktopay. Met Linktopay kun je binnen Kajabi je iDeal, Bancontact of Sofort betalingen regelen, ontvangen en beheren. De klant blijft bij de betaling dus binnen Kajabi. Na betaling ontvangt de klant direct automatisch een email en inloggegevens en een factuur.

➡️ Meer informatie Linktopay

Kajabi 30 dagen gratis + Bonuspakket 🎁

Review Kajabi Klantervaring

De look&feel van jouw website en de kwaliteit van je producten heb je zelf in de hand. Dus je weet welke verwachting jouw klant heeft als deze een product van je koopt. Maar hoe ziet de omgeving voor jouw klant eruit?

kajabi library

Library / Ledenomgeving

Wanneer een nieuwe klant een product koopt, stuurt Kajabi direct na betaling automatisch de inloggegevens voor de Library/Ledenomgeving. Dit is de afgeschermde omgeving op je website waar je klanten een overzicht krijgen van alle producten waar ze toegang toe hebben. Dus niet alleen de cursussen maar ook de community, coachingssessies en podcasts. Bij de cursussen wordt een voortgangsbalkje weergegeven.

Je klant kan direct doorklikken naar het betreffende product. Als je klant nieuwe producten bij je koopt, worden die automatisch toegevoegd. 

Je kan de layout van je ledenomgeving aanpassen naar je eigen wensen of gebruik maken van de bestaande templates.

Review Kajabi Mobile app

De mobiele app van Kajabi is de meest effectieve manier om contact te leggen met jouw cursisten. De engagement van je studenten neemt toe en daarmee voorkom je dat ze tijdens het cursustraject vroegtijdig uitstappen.

Jouw cursisten kunnen overal en op elk tijdstip op een mobiel vriendelijke manier jouw trainingen bekijken. Simpel, leuk en makkelijk terug te vinden.

Een belangrijke plus zijn de push notificaties. De cursist kan deze ontvangen vanuit de community of vanuit jouw als maker van de cursus. Op deze manier houd je veel eenvoudiger de aandacht van jouw cursist vast. Hiermee vergroot je de kans op het afronden van de cursus en daarmee de kans op tevreden klanten.

➡️ Lees meer over de Kajabi app

kajabi review
Kajabi 30 dagen gratis + Bonuspakket 🎁

Kajabi Support & Ondersteuning

Welke ondersteuning biedt Kajabi? Kajabi heeft een zeer groot customer support team. Daardoor kan Kajabi 24 uur per dag, zeven dagen per dag live ondersteuning bieden via de chat. De mensen van de chat zijn opgeleid en hebben een hoog niveau. Ze kunnen op de achtergrond instellingen en aanpassingen doorvoeren wanneer je zelf eens vastloopt

kajabi support helpdesk

Zoals Kajabi het zelf zegt: We are serious about your success...

Kajabi heeft er natuurlijk belang bij dat jij succesvol wordt met jouw Kajabi pakket. Daarom doen ze er alles aan om je verder te helpen binnen hun software pakket.

Ten eerste hebben ze een zeer uitgebreide zoekfunctie, met enkele woorden krijg je direct tips hoe je iets kan oplossen.

Ten tweede hebben ze een uitgebreide Q&A waarin via tutorials alles stappen inzichtelijk worden gemaakt.

Ten derde geven ze live trainingen, waar je ook daadwerkelijk vragen kan stellen.

Als je er echt niet uit komt, kan je ze mailen met je vraag.

Wanneer je een Growth of Pro pakket hebt, dan heb je toegang tot de 24/7 chat. Hoe fijn is het als je op zondagochtend met iemand kan chatten en je probleem direct wordt opgelost.

Daarnaast biedt Kajabi een feedback optie, wanneer je onderdelen mist of verbeterd wilt zien.

Kajabi 30 dagen gratis + Bonuspakket 🎁

Wat kost Kajabi? 

Het basispakket van Kajabi kost $ 149 per maand, ongeveer € 140 euro. Het meest populaire pakket kost $ 199 per maand, ongeveer € 185 euro. Als je kiest voor een jaarabonnement krijg je bovendien twee maanden korting!

Met het Basic plan zet je al een volwaardige online business neer. Alle onderdelen zijn inbegrepen en er zitten geen bijkomende kosten aan voor het gebruik van tools of een percentage op je verkopen. Daarnaast bespaar je met Kajabi op andere zaken zoals hosting, losse plug-ins, ondersteuning, emailmarketing en videohosting. Omdat alles geïntegreerd is, bespaar je dus jouw kostbare tijd. 

Als officieel Kajabi Partner kan ik je extra bonussen geven als je Kajabi via mij aanschaft, waaronder een 30 dagen gratis proefperiode.
Let op: Deze bonussen krijg je alleen als je je via mijn links aanmeldt. 

Basic

$ 149 / maand

korting: $ 119 bij een jaarabonnement

ONDERDELEN

 • 1 website
 • 3 online cursussen
 • 10.000 email contacten
 • 1 admin gebruiker

KAJABI BONUSSEN

 • Webinars, Events, Templates
 • Email Support
 • -
 • -
 • -

MIJN EXTRA BONUSSEN

 • KJB Quick Start training
 • Kajabi templates met 50% korting
 • Nederlandstalige community
 • Kajabi business strategie coaching

Growth

$ 199 / maand

korting: $ 159 bij een jaarabonnement

ONDERDELEN

 • 1 website
 • 15 online cursussen
 • 25.000 email contacten
 • 10 admin gebruikers

KAJABI BONUSSEN

 • Webinars, Events, Templates
 • 24/7 Chat Support
 • Verwijder Kajabi logo
 • Advanced Automations
 • -

MIJN EXTRA BONUSSEN

 • KJB Quick Start training
 • Kajabi templates met 50% korting
 • Nederlandstalige community
 • Kajabi business strategie coaching

Pro

$ 399 / maand

korting: $ 319 bij een jaarabonnement

ONDERDELEN

 • 3 verschillende websites
 • 100 online cursussen
 • 100.000 email contacten
 • 25 admin gebruikers

KAJABI BONUSSEN

 • Webinars, Events, Templates
 • 24/7 Chat Support
 • Verwijder Kajabi logo
 • Advanced Automations
 • Code editor voor programmeurs

MIJN EXTRA BONUSSEN

 • KJB Quick Start training
 • Kajabi templates met 50% korting
 • Nederlandstalige community
 • Kajabi business strategie coaching
Kajabi 30 dagen gratis + Bonuspakket 🎁
Wij helpen je op weg

Ons extra Bonuspakket

Dankzij onze jarenlange ervaring met Kajabi kunnen wij uitstekende support bieden als jij met Kajabi aan de slag gaat. Die support kan bestaan uit advies over de optimale inzet van Kajabi voor jouw online business, het leveren van hands-on ondersteuning of het volledig bouwen en inrichten van jouw business in Kajabi.

Wij geloven in de kracht van Kajabi. Als officieel Kajabi Partner geven wij je heel veel extra bonussen als je Kajabi via ons aanschaft, waaronder een 30 dagen gratis proefperiode (ipv de standaard 14 dagen rechtstreeks via Kajabi), onze Nederlandstalige Kajabi Quick Start Training, toegang tot de maandelijkse Kajabi Users Live sessies en meer. 🤩

Aanmelden Bonuspakket 🎁
Bonus pakket

Bastiaan de Koning - Kajabi Specialist

Hi, ik ben sinds 2014 online ondernemer en gespecialiseerd in het bouwen van online cursussen en leeromgevingen. KlantGenerator is mijn bedrijf. Kajabi Users NL is mijn site voor de ondersteuning van Kajabi gebruikers. Opgericht in overleg met Kajabi zelf. Heb je vragen over Kajabi of Linktopay? Stuur ons een berichtje.

Contact
bastiaan de koning

Bastiaan de Koning - Kajabi Specialist

Hi, ik ben sinds 2014 online ondernemer en gespecialiseerd in het bouwen van online cursussen en leeromgevingen. KlantGenerator is mijn bedrijf. Kajabi Users NL is mijn site voor de ondersteuning van Kajabi gebruikers. Opgericht in overleg met Kajabi zelf. Heb je vragen over Kajabi of Linktopay? Stuur ons een berichtje.

Contact

Disclaimer according to Kajabi Partner Program Agreement article 4.3
Kajabi Users NL was founded by Bastiaan de Koning with explicit approval by Kajabi / Kajabi.com in June 2019 and renewed in Februari 2021. Bastiaan de Koning / KJB Users NL / or someone from our team is not an employee or representative of Kajabi, LLC. We are an independent Kajabi Partner and we receive referral payments from Kajabi in this role. All opinions expressed herein are our own and are not official statements of Kajabi or any party affiliated with Kajabi.