AANMELDEN KAJABI 🎁
HOME > OVER ONS OVERZICHT > KAJABI EXPERT
Ondersteuning bij Kajabi is onze Core Business

Bastiaan de Koning: Gecertificeerd Kajabi Expert
Specialist in Nederland en België

Sinds november 2022 werden we als 8e van de wereld uitgenodigd om gecertificeerd en aanbevolen Kajabi expert te zijn. Een prestatie waar we trots op zijn. Als leverancier van het Gamify Lite template aan Kajabi, zijn we een van de 2 partners wereldwijd die Kajabi binnen hun software aanbeveelt en promoot.

 

Ahad Khan - Kajabi CEO,
Bastiaan de Koning,
Allie Fernando Director of Kajabi Brand Experience

Sinds 2014

Gespecialiseerd in Kajabi 

Hi en welkom! Ik ben Bastiaan de Koning. Sinds 2014 ben ik actief Kajabi gebruiker en bouwer.

In die tijd was Kajabi nog uitsluitend een leerplatform en had geen andere mogelijkheden dan je cursus aan te bieden. Voor een website was je aangewezen op Wordpress of een ander platform, betalingen konden niet eenvoudig geregeld worden, landingspagina's bestonden niet.

Kajabi heeft sindsdien grote sprongen gemaakt, via onvolprezen varianten als Kajabi Next, Megaphone, en The New Kajabi, is in 2016 bij kajabi het roer omgegooid. Kajabi moest en zou het beste platform worden waarmee je je online business volledig kan runnen. En sindsdien hebben ze die belofte ruimschoots waar gemaakt.

Begin 2016 werd Kajabi als alles-in-één platform uitgerold en sindsdien zijn we helemaal overgestapt met ons bedrijf naar Kajabi. We hebben ons volledig gespecialiseerd in de mogelijkheden van Kajabi. Een specialisme dat meer en meer uniek bleek te zijn.

kajabi specialist van nederland
We houden van een challenge

Kajabi Expert met een reden

Als Kajabi expert werken we op alle onderdelen van Kajabi, de website, leeromgevingen en cursussen, pipelines en funnels, email marketing, events, coaching, maar ook programmeren we de onderdelen die niet standaard in Kajabi zitten.

Zoals:

  • Onze eigen betaalplug-in voor Kajabi Linktopay, voor het makkelijk betalen met iDeal of BanContact in Kajabi.
  • Een tijdregistratiemodule zodat cursussen binnen Kajabi door de examinator beter gevolgd kunnen worden.
  • Het Kajabi Gamification template Gamify, waarmee je badges en certificaten kan verwerken in je cursussen
  • Vele geupgrade Kajabi pagina's met unieke mogelijkheden zoals cookie tracking, geheime formulieren, het perfect kunnen volgen van advertentie leads.
  • En nog veel meer.

"Waar anderen zeggen dat kan niet met Kajabi, daar begint bij ons de uitdaging."

Oplossingsgericht

Wij denken in oplossingen

Kajabi heeft aan de achterkant veel mogelijkheden, en toch valt er nog best wat te wensen. Wanneer je dieper gaat in de code van Kajabi is alles weer mogelijk. Via de Custom Code kun je tot op html/css niveau alles weer aanpassen. Wij kunnen daar de meest onmogelijke wensen waar maken, en daarom kun je ons met recht de Kajabi Specialist van Nederland noemen.

 

"Er is altijd een oplossing, soms moeten we hem alleen nog even vinden."

Eerlijk zullen we alles delen

Een Kajabi specialist deelt zijn kennis

Wij geloven in de kracht van kennis delen. Dat zie je ook terug in de community rondom Kajabi, waarbij iedereen elkaar graag helpt om succesvol te worden. Wij zijn ervan overtuigd dat we heel veel informatie kunnen geven zonder dar iets voor terug te vragen. Waarom vraag je je misschien af. De reden is dat we je graag op weg helpen. Want hoe bekender Kajabi wordt in Nederland en België, hoe bekender wij kunnen worden.

Als Kajabi Expert deel ik deze kennis graag met jou via Kajabi Users NL, met blogs, tips, de gratis Nederlandstalige Kajabi community. En als je tegen echte problemen aanloopt, dan zien we je graag langskomen voor een vrijblijvend advies. 

Inmiddels zijn we een team van 4 mensen om je te ondersteunen bij Kajabi. We geven op alle niveau's support voor wie extra ondersteuning wilt. We hebben tools en templates voor je zodat je Kajabi tot een groot succes kan maken.

~ Bastiaan de Koning, Kajabi Specialist Nederland

Maak kennis met mijn team
Bastiaan de Koning

Jouw eigen Kajabi Specialist staat voor je klaar 


Overstappen naar een nieuw systeem zoals Kajabi kan overweldigend zijn. Je bestaande websitebouwer is niet bekend met dit platform en het kost extra tijd en geld om dit platform te leren kennen. Daarnaast is het de vraag op jouw bestaande websitebouwer of virtueel assistent wel het maximale uit dit platform kan halen. Niet iedereen is een expert in Kajabi.

Wij zijn de specialist in het bouwen van business platforms op Kajabi. Neem contact voor vrijblijvend advies.

Neem gerust contact op

Kajabi Business Strategie

Breng jouw Kajabi website naar de Next Level. We zijn jouw buddy om Kajabi te fine tunen. Als Kajabi Expert kijken we 1 op 1 over je schouder mee, bespreken we oplossingen en adviseren we hoe je jouw Kajabi beter kan inzetten.

Support info

Kajabi Hands-on Support

We snappen dat je niet alles binnen Kajabi zelf wilt doen. Speciaal daarvoor bieden we hands-on ondersteuning. Een van onze Kajabi experts ondersteunt je met het maken van pagina's emails of events. Lees verder voor meer info en de mogelijkheden. 

Hands-on info

Kajabi Maatwerk

Van kant-en-klare templates tot maatwerk website. Van gamification mogelijkheden tot custom coding. We zijn de Kajabi specialist in complexe problemen. We hebben verschillende templates al klaar staan, maar vraag ook naar de maatwerk mogelijkheden. 

Bekijk aanbod

Disclaimer according to Kajabi Partner Program Agreement article 4.3
Kajabi Users NL was founded by Bastiaan de Koning with explicit approval by Kajabi / Kajabi.com in June 2019 and renewed in Februari 2021. Bastiaan de Koning / KJB Users NL / or someone from our team is not an employee or representative of Kajabi, LLC. We are an independent Kajabi Partner and we receive referral payments from Kajabi in this role. All opinions expressed herein are our own and are not official statements of Kajabi or any party affiliated with Kajabi.