START KAJABI MET BONUSSEN

 Wil jij een eigen online-programma,
cursus, workshop of training?

Maak razendsnel jouw online cursus die daadwerkelijk verkoopt!

Gratis Online Training & Stappenplan (waarde € 197)

 

Krijg deze Succesvolle Training
(nu tijdelijk gratis!)

 

De training 'Maak een Cursus die Verkoopt' is speciaal voor jou ontworpen!

 

Heb jij een passie of expertise die je wilt delen via een online cursus? Of het nu gaat om mindfulness mediteren, creatief handwerken, tuinieren in kleine ruimtes, podcasting, financiële basics, digitale illustraties, DIY ambachten, fotografie, marketing, storytelling, gezond koken, of zelfs het lanceren van je online business

Dan is het hoog tijd om deze kennis te vertalen naar een cursus die verkoopt!

Vogel vliegt weg van boom

Je weet,

dat je veel kennis te bieden hebt, en het internet biedt in ruil daarvoor eindeloos veel kansen. Maar:

 • Hoe kom je tot actie en hoe blijf je in actiestand?
 • Hoe kun je er zeker van zijn dat wat je aanbiedt verkoopt?
 • Zijn die gouden bergen die overal worden beloofd, zijn die wel realistisch?
 • Welke software is het meest geschikt?
Volg nu de gratis training

'Maak een Cursus die Verkoopt' is een realistische training, zonder false beloftes als gouden bergen

Deze training belooft geen gouden bergen, maar een realistisch stappenplan dat de vaart erin zet en behoudt. Als ervaringsdeskundige in online trainingen, zal ik je begeleiden en de nodige kennis en vaardigheden bijbrengen om jouw online cursus tot een waar succes te maken.

Hi, ik ben Bastiaan de Koning,

een gedreven ondernemer met heel wat gemaakte kilometers in het succesvol creëren en helpen van online bedrijven. Zo heb ik meer dan 1.000 bedrijven geholpen in hun reis naar hun online succes.

Ik weet dus wat je nodig hebt en welke valkuilen je tegen kunt komen. Ook ik ben tijdens mijn eigen reis regelmatig tegen obstakels aangelopen.

Ik ken ze en herken ze.

Beschouw daarom deze training als een leidraad naar jouw online succes. Ik begrijp dat resultaten niet van de ene op de andere dag ontstaan, maar met doorzettingsvermogen en een goede dosis volhardendheid kun je bergen verzetten. Geniet niet alleen van het creatieve proces, maar straks ook van het uiteindelijke resultaat!

Start vandaag met Kajabi

Wat leer je in de training?

 • Hoe je snel en effectief een online cursus kunt creëren.
 • De zekerheid dat jouw cursus verkoopt.
 • Het stellen van omzetdoelen en het kiezen van geschikte software.
 • Een actieplan om jouw doelen te bereiken.
 • Het vermijden van valkuilen bij het omzetten van kennis naar een online training.

Het fijne aan deze 'doe-het-zelf-training' is dat het direct beschikbaar is en tevens in één middag te volgen is. Maar let op, elke les komt met huiswerk om ervoor te zorgen dat je het meeste uit de training haalt. Dit huiswerk zorgt ervoor dat je een solide basis legt voor jouw online succes.

Jij hebt de kennis, wij de roadmap

Bouw daarom stap voor stap aan jouw online succes, met:

 • Snelheid als sleutel tot succes: Verkoop je eerste training snel om vertrouwen op te bouwen.
 • Het uitgangspunt dat "Less toch echt more is": Bied behapbare, kleine trainingen aan voor een snelle start.
 • Als vertrekpunt: Denk goed na over wat je snel kunt maken en wat ook daadwerkelijk verkoopt.

"Deze gratis training heeft mijn kijk op online cursussen volledig veranderd! Het stappenplan is realistisch en praktisch, zonder de belofte van gouden bergen. De begeleiding van Bastiaan was waardevol, en ik heb nu het vertrouwen en de vaardigheden om mijn passie om te zetten in een succesvolle online cursus. Deze training is een must have voor iedereen die serieus is over het bouwen van hun online imperium."

"Deze training heeft mijn verwachtingen overtroffen! Het stappenplan om een online cursus te creëren is duidelijk en direct toepasbaar. Wat ik vooral waardeer, is de focus op het vermijden van valkuilen bij het omzetten van kennis naar een online training. De 'doe-het-zelf' benadering maakte het gemakkelijk om de training in één middag te volgen. Ik ben dankbaar voor de waardevolle inzichten en begeleiding die ik heb gekregen. Een echte aanrader voor iedereen die serieus is over online succes!"

Meld je nu aan voor de Gratis Training!

Ontdek de geheimen van het creëren en verkopen van een succesvolle online cursus. Zet de eerste stap naar jouw online succes door je nu in te schrijven voor de gratis training 'Maak een Cursus die Verkoopt' van Kajabi Users Nederland. Samen bouwen we aan jouw online imperium!

Disclaimer according to Kajabi Partner Program Agreement article 4.3
Kajabi Users NL was founded by Bastiaan de Koning with explicit approval by Kajabi / Kajabi.com in June 2019 and renewed in Februari 2021. Bastiaan de Koning / KJB Users NL / or anyone from our team is not an employee or representative of Kajabi, LLC. We are an independent Kajabi Partner and we receive referral payments from Kajabi in this role. All opinions expressed herein are our own and are not official statements of Kajabi or any party affiliated with Kajabi.