HOME


BLOG

WINKEL


VIDEO'S

SUPPORT


TOOLS

LINKTOPAY


LEDEN

Nederlandstalige Kajabi Ondersteuning

Strategie & Coaching
Kajabi Hands-on
Website bouwen

Kajabi Business Strategie & Coaching

Kajabi is een alles-in-één pakket waarmee je je hele online bedrijf kan runnen. Althans... als je Kajabi op de juiste manier inricht en inzet. Met onze Kajabi Business Strategie ondersteuning helpen we je de juiste keuzes te maken, bedenken we de juiste strategie voor jouw bedrijf, bespreken we je huidige aanpak en hoe je dit kan optimaliseren.

Kajabi Business Strategie is bedoeld voor ondernemers die het maximale uit hun Kajabi software willen halen en hun online onderneming naar the next level willen brengen.

Boek een enkele sessie van 1,5 uur of bespreek de mogelijkheden om een 4 maanden Kajabi Business Coaching aan te gaan.

Losse sessie € 275 ex btw
Business Coaching Aanvraag

Kajabi Hands-on Ondersteuning

Snelle handige handjes bij je Kajabi instellingen. Nieuwe pagina's maken, instellingen wijzigen, blogs plaatsen, funnels bouwen, pagina's updaten. Alles wat binnen Kajabi plaatsvindt. Wij zorgen ervoor dat jij je je kan focussen op de inhoud en dat wij zorgen voor de inrichting en onderhoud van je website en leeromgeving.

Tijd is geld. Wij garanderen dat we in korte tijd veel van jouw Kajabi werkzaamheden kunnen overnemen en opzetten. Wij zijn 100% gespecialiseerd in Kajabi websites en leeromgevingen. We bouwen niets anders. Daarom zijn we sneller en doortastender en kunnen we met recht zeggen dat we de Kajabi specialisten zijn van Nederland. Onze Hands-on assistenten worden door onze opgeleid en ondersteund zodat je altijd de kwaliteit en professionaliteit krijgt die je van ons mag verwachten.

Boek Hands-on Ondersteuning
Neem contact op voor meer info

Kajabi Website & Leeromgeving bouwen

Geen tijd of zin om je eigen Kajabi website te bouwen of in te richten. Laat het ons voor je doen. Je hebt de keuze uit 2 mogelijkheden. In beide opties staan wij garant voor een hoogwaardige website, waarbij je kan rekenen dat we gebruikt maken van de laatste ontwikkelingen binnen Kajabi. Een website waar jouw klant makkelijk de weg op vindt, zowel op de computer als op een mobiel. Weet je nog niet zeker wat het beste bij je past? Neem gerust even vrijblijvend contact op over de mogelijkheden. 

Maatwerk Website


We bouwen jouw website volledig op basis van jouw wensen en met de pagina's die jij nodig hebt. We bespreken de look&feel en zorgen voor een goede huisstijl.

Bij een maatwerk website kunnen we al jouw wensen meenemen.

Vraag informatie voor offerte aan

Theme Packs & Installatiepakket


Onze Nederlandstalige Theme Packs helpen je om snel je website te kunnen bouwen. Wil je dat wij het theme pack in jouw huisstijl zetten, inclusief tekst en afbeeldingen en freebie funnel? Maak gebruik van onze Theme Pack Installatiepakket.

Naar de Theme Packs

Voorbeelden gemaakt met onze theme packs

Het lijkt wellicht dat de thema's je in een bepaalde richting sturen. De thema's zijn bedoeld om je structuur te geven zodat je supersnel je website kan opbouwen. Onderstaande voorbeelden laten zien hoe veelzijdig je onze theme packs kunt inzetten voor jouw website met je eigen look en feel.

Flingo-XP

Gebaseerd op het Paris thema. 

BeLovable

Gebaseerd op het Patrick thema. 

Begrijpend Lezen Extra

Gebaseerd op het Yasmine thema. 

KlantGenerator / Kajabi Users NL

       Ir. Driessenstraat 94b, 2312KZ, Leiden

       [email protected]

      +31 6 42874222

KVK     27318509


 

  Bastiaan de Koning
  

 

Vragen & Contact

Heb je een vraag of wil je meer weten over maatwerk ondersteuning? Neem gerust contact met ons op, door ons een mailtje te sturen.