START MET KAJABI
30 DAGEN GRATIS KAJABI
30 DAGEN GRATIS + BONUSSEN
NEEM CONTACT OP
HOME > ONZE DIENSTEN > KAJABI WEBSITES
Snel en professioneel jouw Kajabi website online

Laat je Kajabi website maken

installatieservice
maatwerk
DOE HET ZELF
Portfolio Demo
Optimalisatie Demo
Een vliegende start voor jouw Kajabi platform

Kajabi Installatieservice

Kajabi staat voor snelheid en gebruikersgemak, maar je kan het jezelf nog gemakkelijker maken door te kiezen voor onze installatieservice. Wij installeren jouw volledige online business in Kajabi, inclusief de website en leeromgeving. Helemaal in jouw stijl, met jouw foto’s en teksten.

Heb je specifieke vragen of wensen? Geen probleem, je krijgt altijd een heldere offerte. Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Kajabi Installatieservice

vanaf € 2.497,-

CONTACT

Dit is wat je krijgt

Een optimaal functionerende Kajabi website en leeromgeving met freebie funnel, contactformulier, cursussen in jouw stijl.

Dit optimaliseren we

De website is SEO klaar, afbeeldingen staan in juiste formaat, mobiel vriendelijk en gekoppeld met je eigen domeinnaam.

Dit koppelen we

Externe koppelingen zij ons specialisme: Google Analytics, Facebook, Calendly of ons betaalplatform Linktopay voor makkelijke iDeal betalingen. 

Voorbeeld websites op basis van onze installatieservice

Voorbeelden zeggen meer dan woorden. Onderstaande voorbeelden laten zien hoe veelzijdig we je Kajabi website kunnen opzetten, zodat je eigen look en feel en uitstraling behoudt.

beloveable demo
Iris Rapke - BeLovable
irene poelert demo
Irene Poelert - Coach
begrijpend lezen extra demo
Begrijpend Lezen Extra
Wij gaan de uitdaging aan

Kajabi Websites op maat 

Waar anderen zeggen: ‘dat kan niet binnen Kajabi’, daar begint voor ons de uitdaging.

Heb je unieke wensen of moeten er bijzondere onderdelen geprogrammeerd of gekoppeld worden op jouw Kajabi website? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij bieden maatwerk websites, om jouw wensen te realiseren.

Bij een maatwerk website krijg je veel meer mogelijkheden dan Kajabi op het eerste gezicht standaard aanbiedt. Wij duiken voor jou de code in en tonen ons ware specialisme. Een maatwerk website is altijd op basis van een offerte. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Websites op maat

offerte

CONTACT

Ons portfolio met maatwerk websites

We hebben veel fijne samenwerkingen gehad met kleine en grote ondernemers, non-profit organisaties en diverse bedrijven. Voor onderstaande sites hebben we zowel de styling van Kajabi opnieuw geprogrammeerd, als diep in de code de aansturing van Kajabi aangepast.

etenslessen demo

Etenslessen

Voor deze website heeft een grafisch ontwerper ons de gewenste lay-out gegeven. Deze hebben wij vervolgens gerealiseerd. Het resultaat: een volledige redesign van het Kajabi template met een lijnenspel, bewegende onderdelen en een extra sidebar menu.

amarant demo

Amarant Online

Amarant wilde naast fysieke cursussen ook online cursussen aanbieden. We hebben de ledenomgeving opnieuw geprogrammeerd, zodat Amarant ruim 300 trainingen kan aanbieden in plaats van de standaard 15, die Kajabi biedt. Volledig in de huisstijl van Amarant.

tiz demo

Toekomst in Zicht

De grafisch ontwerper van deze ondernemer wist niet waar te beginnen om buiten de standaard mogelijkheden van Kajabi te programmeren. Wij zijn te hulp geschoten en hebben de website grafisch opnieuw geprogrammeerd, helemaal volgens de wensen van de grafisch ontwerper.

Onze Kajabi Templates en downloads

Bouw je Kajabi website zelf

Je weet hoe Kajabi werkt en kan dus prima zelf aan de slag. Maar wat betreft vormgeving weet je niet waar te beginnen. Geen zorgen, daar komen onze Kajabi Theme Packs goed van pas. Om een snelle start van jouw Kajabi website, de landingspagina’s en de producten te realiseren zetten we alle onderdelen al voor je klaar, inclusief freebie funnel en emailvoorbeelden.

We leveren de Theme Packs met een heldere opbouw en Nederlandstalige uitleg. De templates zijn kant-en-klaar, allemaal in een unieke look & feel. De basis van je website staat dus al. Wanneer het template is geïnstalleerd, hoef je dus alleen nog maar je teksten, afbeeldingen en kleuren aan te passen. Jouw ideale website, in een handomdraai gerealiseerd.

Bouw je website zelf

DOWNLOADS

KAJABI DOWNLOADS

Disclaimer according to Kajabi Partner Program Agreement article 4.3
Kajabi Users NL was founded by Bastiaan de Koning with explicit approval by Kajabi / Kajabi.com in June 2019 and renewed in Februari 2021. Bastiaan de Koning / KJB Users NL / or someone from our team is not an employee or representative of Kajabi, LLC. We are an independent Kajabi Partner and we receive referral payments from Kajabi in this role. All opinions expressed herein are our own and are not official statements of Kajabi or any party affiliated with Kajabi.