AANMELDEN KAJABI 🎁
HOME > OVER ONS > KLANTERVARINGEN
Wat onze klanten zeggen

Kajabi Users NL - Klantervaringen

Vertel ons jouw eigen ervaring
Charlotte van 't Wout Whatsapp testimonial
Charlotte van 't Wout

Celine Charlotte

Charlotte van 't Wout

Wilde je nog even bedanken voor Kajabi. Sorry, komt nu in me op en het is heel laat. Maar het werkt top. πŸ‘ŒπŸ» Thanks voor je hulp, het luisteren naar de feedback en dat ik een vroege klant van je mag worden. Ik zit te denken alles nu over te hevelen i.p.v. maar 1 cursus - dus ben excited dat jij dit mogelijk hebt gemaakt πŸ™ŒπŸ»πŸ™πŸΌ

Esther ter Avest

Esther ter Avest

Authentic Fem Academy

Ik had hulp nodig bij het bouwen van mijn online academy in Kajabi. Ik kan je vertellen, Bastiaan heeft me hier geweldig bij geholpen! Niet alleen op het technische aspect, maar ook op het gebied van conversie en marketing. Wat ik vooral waardeer is het contact met Bastiaan, dat gaat snel en prettig. Hij reageert snel en denkt mee vanuit zijn expertise. Dat heeft mijn website écht naar een hoger level getrokken.

 

Eva Bronsveld

Temperamentvolle Kinderen

"Ik ben echt superblij met Kajabi als platform. We zijn heel blij dat we onze cursus in Kajabi hebben staan. Het werkt super fijn! Ook heel fijn dat we zo laagdrempelig bij jou dingen kunnen vragen!"

Tine Devliegher

Tine Devliegher

Lead From Inside

Bastiaan gaf mij onmiddellijk het goede gevoel dat ik op de juiste plaats was beland voor het bouwen van mijn website. Met veel geduld en expertise is Bastiaan erin geslaagd om een website te bouwen die 100% mijn ding is. Er was van in het begin duidelijkheid en transparantie in alles. Er werd rekening gehouden met mijn visie en mening en het was ook plezant samenwerken.

 

Ilja Weeda

Ilja Weeda

Backstage Office Management

Begin dit jaar kwam ik in aanraking met Kajabi en daarmee ook met Bastiaan de Koning. Doordat ik de challenge heb gevolgd heb ik veel gezien en geleerd over Kajabi. Ik ben erg enthousiast. ik ben even zo enthousiast over de aanpak van Bastiaan en de betrokkenheid die je direct voelt bij hem als je een aan een call meedoet. Hij is geïnteresseerd, heeft heel veel parate kennis en geeft je gewoon een prettig gevoel. Ik ben een mensenmens. Werk alleen met mensen waar ik energie van krijg en waarbij ik een bepaalde klik voel. Bastiaan is wat mij betreft zo'n persoon.

Roos Petrie

Roos Petrie

Kalopsia

Bastiaan helpt je op weg met jouw online training! Helder, vriendelijk kijkt hij over je schouder mee. Hij is een pionier binnen Kajabi en weet je binnen no-time enthousiast te maken om zelf verder aan de slag te gaan. Ook fijn, hij denkt mee over teksten, de volgorde & inhoud van een salespagina en is duidelijk goed op de hoogte van hedendaagse online marketing.

Nathalie Schittekatte

Nathalie Schittekatte

Snuggles & Dreams

Als Belgische B2C ondernemer was het voor mij belangrijk dat mijn Belgische en Nederlandse klanten konden afrekenen via hun telefoon via Bancontact of iDeal voor mijn online cursussen. Kajabi heeft deze functionaliteit ondanks dat ze met Stripe werken, niet. Enter Linktopay! Een gemakkelijk te gebruiken tool die ervoor zorgt dat klanten makkelijk kunnen afrekenen zonder kredietkaart. Zijn er toch klanten die graag een factuur wensen? Via één klik op de knop kan deze tevoorschijn gehaald worden, zonder extra kosten. Ik werk al 2 jaar met Linktopay en heb er nog nooit problemen mee ervaren, de klantendienst antwoordt ook telkens snel (en in het Nederlands!) als je ergens een aanpassing wilt maken en je niet goed weet hoe je dit moet aanpakken. Ik kan ze echt warm aanbevelen.

Greet Bunnens

Greet Bunnens

Greetbunnens.be

Ik was op zoek naar een kwalitatief platform en een partner die de online betalingen kan coördineren. Ik kwam uit op Kajabi en heb het genoegen gehad om met de mensen van Linktopay te werken. Echt een genoegen, wat de klantgerichtheid is fantastisch. Alles verloopt vlot. De betalingen lopen veilig. En heb je een vraag, dan zijn ze steeds bereid je te woord te staan. Aanrader.

Emilia de Vries

Emilia de Vries

All Ways Healthy

Ik ben bij Bastiaan terecht gekomen omdat ik mijn website wilde overzetten naar Kajabi. Hij heeft me hiermee geweldig geholpen en wegwijs gemaakt. Ook Linktopay werkt fijn. Het contact met Bastiaan verloopt altijd snel en prettig en ik ben erg blij met zijn hulp! 

Piet Verhoeve

Piet Verhoeve

Organius

Dankzij Bastiaan ben ik op de idea2income challenge van Kajabi terechtgekomen. Ik had al even een en ander verkend in het Kajabi systeem, maar het leek interessant om meer te weten te komen. De video's vanuit kajabi zelf waren interessant, maar de extra ondersteuning van Bastiaan maakte het helemaal af. Vooral de interactieve sessies leverden voor mij grote meerwaarde en extra inzichten op. Nu sta ik een stuk sterker in het begrijpen van de Kajabi filosofie en hoe het me verder kan helpen. Het zelf uitzoeken ging me veel meer tijd gekost hebben.

LinkedIn reviews

Anneke Panella Drijver LinkedIn review
Mariska van der Meulen LinkedIn review
Nils de Rijk LinkedIn review
Wesley Boer LinkedIn review
Joke Thoonen LinkedIn review
LΓ©anne Lovink LinkedIn review

VIDEO TESTIMONIALS

Live trainingsdag 'Online Business Kickstart'

 
 
 
 

Disclaimer according to Kajabi Partner Program Agreement article 4.3
Kajabi Users NL was founded by Bastiaan de Koning with explicit approval by Kajabi / Kajabi.com in June 2019 and renewed in Februari 2021. Bastiaan de Koning / KJB Users NL / or someone from our team is not an employee or representative of Kajabi, LLC. We are an independent Kajabi Partner and we receive referral payments from Kajabi in this role. All opinions expressed herein are our own and are not official statements of Kajabi or any party affiliated with Kajabi.