Nieuw bij Kajabi?

HOME


BLOG

WINKEL


VIDEO'S

SUPPORT


TOOLS

LINKTOPAY


LEDEN

 

Kajabi neemt onze websites als voorbeeld site

kajabi tips

Met toch wel enige trots zag ik gisteren hoe Jeremy Saenz, hoofd product ontwikkeling bij Kajabi, tijdens de product presentatie van Kajabi, onze websites naar voren haalde als voorbeeld websites. Volledig gebouwd op de nieuwe Kajabi templates.

Kajabi rolt iedere 8 weken een nieuwe product update uit. Deze keer was dat Newport en met de grote update het nieuwe website template. 

We hebben direct onze websites aangepast omdat we graag willen laten zien wat er mogelijk is met dit pakket.

Jeremy liet zien;

https://www.jouwcursusonline.nl
https://www.jiffycoursesonline.com

Jouw Cursus Online is ons platform over leeromgevingen, niet specifiek Kajabi. Jiffy Courses Online is het Engelstalige zusje dat we afgelopen maand hebben gelanceerd.

Met veel dank aan mijn nieuwe assistent en website bouwer Noa de Koning, die verantwoordelijk is voor de grafische uitvoering van deze sites.

Een portfolio van de sites die we het afgelopen jaar op de nieuwe templates hebben gebouwd, vind je hier: https://www.kajabi-users.nl/portfolio

 

Bastiaan de Koning - Online Cursus & Kajabi Specialist

Hi, ik ben sinds 2014 online marketing ondernemer en gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. KlantGenerator is mijn bedrijf. Kajabi-Users.nl is mijn blog voor Kajabi gebruikers. Opgericht met akkoord van Kajabi zelf. Wil je ondersteuning bij Kajabi, Linktopay of je online cursus? Neem contact met me op voor vrijblijvend advies. 

JouwCursusOnline.nl - KlantGenerator.nl - Kajabi-Users.nl - Linktopay.nl 

Contact