START MET KAJABI
 

Geef in Kajabi vertraagd toegang in een cursus om Kajabi [4 methodes]

kajabi tips

Een van de slimste manieren om een online cursus te maken, is pas te beginnen nadat je de cursus hebt verkocht.

Dus eerst zorg je er voor dat een goede beschrijving van je toekomstige training hebt. Daarna verkoop je hem met de boodschap dat de cursus pas na datum X beschikbaar komt.

Het voordeel is dat je zeker weet dat er vraag is naar je cursus. Dat je hem ook al hebt verkocht, en dat je hem nu op korte termijn ook daadwerkelijk moet maken. Daar komt nog bij dat je cursus niet in 1x af hoeft te zijn. Je kan iedere week een nieuwe les afleveren, zolang je maar net voor blijft lopen op je cursisten. De feedback die je van je cursisten krijgt, kan je verwerken in de volgende lessen.

Maar hoe regel je die vertraagde toegang nu in Kajabi?

Er zijn vele methodes mogelijk. En met een beetje creativiteit en handigheid kun je er ongetwijfeld nog meer verzinnen.

Maar laten we beginnen met de 4 meest gangbare methodes.

In de video behandel ik alle 4 de verschillende opties. De meesten vragen een korte makkelijke actie wanneer je les beschikbaar moet komen. In de video laat ik zien hoe je dat kan doen.

Veel succes,

Vergeet niet, geef even een like hier onder de video.

Groet, Bastiaan

Bastiaan de Koning - Online Cursus & Kajabi Specialist

Sinds 2014 gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. Kajabi Users NL is onze website voor de ondersteuning van Kajabi gebruikers. Opgericht in overleg met Kajabi zelf. Heb je vragen over Kajabi of Linktopay? Stuur ons een berichtje.

CONTACT