START MET KAJABI
Blog word student aan de Kajabi University

Tip: word student aan de Kajabi University

kajabi tips online business

‘Leren’, een kernwoord in ons leven. We leren elke dag weer wat nieuws. Jij als coach of trainer leert anderen elke dag wat bij over jouw expertise. Mijn expertise, zoals je misschien weet, is Kajabi. Ik leer je graag nieuwe dingen over dit platform. Maar daarnaast biedt Kajabi ook een schat aan informatie over online trainingen, online marketing en het runnen van een online business. In deze blog wil ik je laten zien hoe je - gratis - heel veel kan leren over het runnen van jouw online onderneming, met de: Kajabi University

Terug de schoolbanken in met Kajabi University

Hoe lang is het geleden dat jij daadwerkelijk als student aan een universiteit of college in de schoolbanken zat? De schoolbanken van de Kajabi University kunnen zo comfortabel zijn als jij het maakt. Deze University is namelijk geheel – het zal je niet verbazen – online.

Iedereen met een Kajabi account heeft toegang tot de University. Het is enigszins verborgen en deze hele Kajabi University zou veel meer aandacht mogen krijgen, vind ik. Je vindt de Kajabi academy door in te loggen bij Kajabi, en vervolgens op je naam linksonder te klikken. Er popt dan een lijstje op, hier klik je Kajabi University aan.

find Kajabi Univeristy log in in settings

Het cursusaanbod van de Kajabi University

De Kajabi University biedt meer dan 35 online marketing trainingen aan om het beste uit de

,leeromgeving en jouw online bedrijf te halen. De cursussen van de Kajabi academy zijn ingedeeld in verschillende categorieën:

  • Website  leer de basisstappen om een goede website te bouwen of hoe je met pipelines (funnels) werkt.
  • Products - krijg les over de basics van coaching of hoe je een structuur in je cursus aanbrengt
  • Memberships – leer hoe je een community bouwt of hoe jouw membership in de markt zet.
  • Marketing – krijg tips over het uitwerken van je webinar funnel en hoe je je online cursus zichtbaar maakt.
  • Legal – dit zijn Intermediate trainingen, die met name gaan over de Amerikaanse wettelijke verplichtingen voor het runnen van een online business, maar je leert er hoe dan ook meer van.
  • List Building – diverse trainingen over o.a. het lanceren van je cursus via e-mail en hoe je een mailinglijst opbouwt

De Kajabi University heeft cursussen ingedeeld op niveau: Beginner, Intermediate, Advanced en Expert. De trainingen op het Advanced en Expert niveau gaan voornamelijk over het ondernemerschap en hoe je Kajabi hierbij kunt gebruiken. 

Op deze niveaus kun je ook de Marketing Training Courses volgen. Hierin zijn ook weer verschillende categorieën:

  • Marketing  leer hoe je je bedrijf positioneert of producten kan lanceren
  • Subscription  leer hoe je lead magnets gebruikt en Facebook advertenties toepast
  • Acquisition  hoe bouw je relaties op met je nieuwe volgers
  • Monetization  maak ook daadwerkelijk omzet met je volgers.

De cursussen hebben diverse lengtes. Sommige zijn kort (3 lessen van in totaal 6 min), andere zijn wat langer (11 lessen van in totaal 2 uur en 10 min).

Deze trainingen zijn super waardevol om je online bedrijf op te bouwen of naar het volgende level te brengen. Je kan natuurlijk externe trainingen kopen, maar binnen de Kajabi University krijg je ze er gratis bij. Want Kajabi wil graag dat je succesvol bent met hun software. Jouw succes is ook hun succes.

advanced courses at kajabi university

De docenten van de Kajabi academy

De lessen worden gegeven door interne Kajabi trainers en externe Kajabi experts.

De basistrainingen worden gegeven door Meagan Blanchette, Lead Training Specialist bij Kajabi. Er zijn ook lessen die gegeven worden door de Kajabi Experts Molly Pittman en Russ Henneberry, beiden gecertificeerde trainers die al duizenden mensen getraind hebben in online marketing en Facebook Ads.

Heads up: Kajabi is natuurlijk een Amerikaans platform, dus de trainingen zijn volledig in het Engels. Wel is er een mogelijkheid om ondertiteling aan te zetten, deze is ook in het Engels, maar zal je wellicht helpen. Gaat het wat snel voor je? Je kan de video ook vertragen, stopzetten altijd opnieuw terugkijken.

Een tweede heads up: de video’s zijn wel erg “Amerikaans” (extreem enthousiast, ophypen, veel handbewegingen). Maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak en maakt de video's niet minder goed. Het zijn duidelijke video’s, waarvan ik zeker weet dat je er wat aan zal hebben.

 

teachers kajabi university 

Wat is jouw trainingsdoel met de Kajabi academy?

Zoals ik al beschreef, het trainingsaanbod is ingedeeld op verschillende niveaus en onderdelen. De Kajabi University is geschikt voor zowel mensen die al een tijdje een online business hebben als mensen die net komen kijken.

Wat is jouw trainingsdoel?
Misschien wil je meer kennis opdoen?
Wil je meer leren over hoe Kajabi werkt?
Wil je graag meer leren over het bouwen van een online business?
Misschien wil je graag nieuwe marketing tips van de expert trainers?

Al deze onderdelen komen in de Kajabi academy aan bod. Dus wat je doel ook is, deze trainingen zullen je zeker verder helpen. Daarbij bepaal je zelf je tempo, ideaal. 

De hele Kajabi University krijg je gratis binnen je account. Ook de mensen die een trial (gratis proefperiode) hebben, hebben volledig toegang tot de University. Alleen dat al is de moeite waard om eens een proefaccount te starten.

 

Wanneer je nog geen account hebt en graag gebruik wilt maken van de Kajabi University, meld je dan aan voor een gratis proefperiode! 

kajabi promo banner

Meld je aan via deze site, krijg onze Nederlandstalige trainingen en ondersteuning GRATIS >>

 

Ik wens je heel veel succes en zie je graag in de Kajabi University.
Lotte

 

Bastiaan de Koning - Online Cursus & Kajabi Specialist

Sinds 2014 gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. Kajabi Users NL is onze website voor de ondersteuning van Kajabi gebruikers. Opgericht in overleg met Kajabi zelf. Heb je vragen over Kajabi of Linktopay? Stuur ons een berichtje.

CONTACT