Zomer Deal: 3 Maanden Kajabi voor slechts $99 - korting van $500 !!
Aanmelden voor:

22

DAG

14

UUR

48

MIN

14

SEC

START MET KAJABI
kajabi under construction page

Kajabi Under Construction Page - de slimme manier

kajabi tips

Bij Kajabi kan je heel makkelijk een nieuwe website opzetten voordat je deze online zet. Er zijn verschillende methodes, maar als je net begint is een 'under construction pagina' een logische keuze. In deze video laat ik je zien hoe je optimaal gebruik van deze pagina kunt maken, zodat je al begint met het laten groeien van je mailinglijst voordat je website af is en online staat.

Een under construction pagina is een tijdelijke webpagina die je gebruikt om bezoekers te laten zien dat je website nog niet klaar is. Nadat je website af is vervang je de under construction pagina met je nieuwe website pagina

De under construction website kan je slim gebruiken om direct om mensen op je mailinglijst te krijgen. De mensen die zich nu al aanmelden, zijn werkelijk geïnteresseerd en mogelijk je eerste nieuwe klanten. Maar de kans is klein dat deze mensen uit zichzelf terug gaan komen. Of dat ze uit zichzelf bij gaan houden wanneer jouw website werkelijk in de lucht komt. Daarom is het handig en verstandig om deze mensen direct al op de under construction website de mogelijkheid te beiden, dat jij ze op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. 

De eerste methode is een aanmeldformulier op je website op te nemen (een zogeheten opt-in formulier). Met een aanmeldformulier kunnen mensen makkelijk hun naam en email achterlaten. Deze mensen worden automatisch toegevoegd aan je mailinglijst.

Binnen Kajabi is dezer mailinglijst geïntegreerd. Je hebt geen apart emailsysteem zoals ActiveCampaign, Mailblue of MailChimp nodig naast Kajabi. En ook hoe je geen moeilijke koppelingen te maken. Met een paar klikken heb je een aanmeldformulier aangemaakt en gekoppeld. Kajabi doet de rest voor je.

 

Niemand meldt zich zomaar aan voor een mailinglijst

Zeg eens eerlijk. Hoe vaak meld jij je aan voor een mailinglijst, zomaar, zonder dat je er iets voor terug krijgt? Waarschijnlijk nooit. En de bezoekers van je website zullen dat zeker ook niet doen. Want niemand zit te wachten op een nieuwe nieuwsbrief, een nieuwe mailinglijst. We krijgen al genoeg rommel in onze mailboxen.

Dus als je wilt dat mensen zich echt aanmelden op jouw Under Construction pagina, dan moet je ze direct iets waardevols aanbieden. Geef ze iets waarbij ze niet 'aha, leuk...' zeggen. Geef ze iets waarvan ze roepen: 'Wow! dt ze dit gratis weggeven, dan moet de website helemaal geweldig worden!!'

Je maakt van jouw under construction pagina dus direct een lead-generator. Nog voordat je website goed en wel klaar is, leren ze je al kennen en gaan ze de waarde van jou, je website, je bedrijf al leren kennen.

 

Maak rumour, wees verleidelijk

De volgende stap is voor de waaghalsen. Maar waarom ook niet?

Je kan ook gebruik maken van het feit dat je website nog niet klaar is. Je kan anticiperen op iets geweldigs dat gaat komen. Je kan de mensen opwarmen voor jouw nieuwe website zodat ze nu al geïnteresseerd worden.

Want zeg nu zelf. Iedereen houdt van verrassingen. Iedereen wil verleid worden.

Dus geef een tipje van de sluier. Een uitdrukking die je in dit geval letterlijk mak nemen.

Een tipje van de sluier oplichten is verleidelijker dan full frontal bloot.

Die verleiding kan je al inzetten bij het aller eerste begin van je website.

 

Hoe zet je een under construction pagina op in Kajabi

Binnen Kajabi kan je in een paar klikken een nieuwe landingspagina aan maken. Daarna haal je alle overbodige informatie weg. Het enige dat je nog nodig hebt is een achtergrondplaatje (te maken in Canva), en een formulier binnen Kajabi. in de video laat ik zien hoe je deze in enkele klikken hebt staan.

Vervolgens kies je onder de Settings van je Kajabi website voor Site Details en kies j Homepage. Daar stel je de landingspagina die je gebruikt voor je under construction pagina. 

Dit kost je ongeveer 5 minuten in totaal en daarna heb je je eerste lead generator al staan.

Je kan nu je website maken, je andere landingspagina maken, je emailseries schrijven, zonder dat iemand daar iets van kan zien. Wanneer je helemaal klaar bent, gebruik je dezelfde stappen als hierboven om je echte website online zichtbaar te zetten. 

Ga aan de slag met de kant en klare Kajabi thema's

Het kan best overweldigend overkomen als je ineens een hele website moet bouwen. Al die pagina's die er bij komen. En dan moet je nog een goede lay-out vinden. Er zijn losse pagina's en producten of cursussen. Hoe krijg je die allemaal in dezelfde look & feel?

Wij hebben op Kajabi Users NL kant en klare Kajabi Theme Packs staan. Deze Kajabi thema's zijn helemaal af en hebben dezelfde stijl voor je website, je landingspagina's als voor je cursussen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de pagina's te installeren en te vullen met de content van jouw website; tekst en afbeeldingen.

Daarnaast krijg je direct je eerste Freebie funnel (pipeline) erbij, zodat je website op vele verschillende pagina's een lead generator wordt.

De Thema Packs zijn gemaakt om veel tijd te besparen en razendsnel een geweldige website online te kunnen krijgen. 

Lees verder voor informatie over de Kajabi Theme Packs

 Veel succes!

Groet, Bastiaan

Bastiaan de Koning - Online Cursus & Kajabi Specialist

Sinds 2014 gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. Kajabi Users NL is onze website voor de ondersteuning van Kajabi gebruikers. Opgericht in overleg met Kajabi zelf. Heb je vragen over Kajabi of Linktopay? Stuur ons een berichtje.

CONTACT

Disclaimer according to Kajabi Partner Program Agreement article 4.3
Kajabi Users NL was founded by Bastiaan de Koning with explicit approval by Kajabi / Kajabi.com in June 2019 and renewed in Februari 2021. Bastiaan de Koning / KJB Users NL / or someone from our team is not an employee or representative of Kajabi, LLC. We are an independent Kajabi Partner and we receive referral payments from Kajabi in this role. All opinions expressed herein are our own and are not official statements of Kajabi or any party affiliated with Kajabi.