START KAJABI MET BONUSSEN
 
kajabi tips online marketing

Kajabi Tips - Maak marketing funnels en pipelines

Kajabi is een platform om je website en je leeromgeving mee te bouwen. Daarnaast kan het jouw volledige marketingplatform zijn.

Hoe zet je Kajabi in om funnels te bouwen. Binnen Kajabi heten funnels Pipelines.

In deze video, waar vind je de verschillende onderdelen van een marketingfunnel, en hoe vallen al deze onderdelen samen binnen de pipelines.

Wat is een Kajabi pipeline?

Een pipeline in Kajabi is in andere woorden het overzicht van alle instellingen die met deze funnel te maken hebben. Kajabi geeft aan dat het verschil tussen een pipeline en een funnel is, dat bij een funnel er steeds meer mensen kwijtraken. Het werkt als een fuik. Je begint met veel mensen, en na iedere stap, heb je er minder.

Kajabi werkt met pipelines. Alle mensen die aan de ene kant deze funnel ingaan, die komen er ook weer aan de andere kant uit.

Bekijk de video en leer hoe je met Kajabi pipelines of funnels kan maken.

Bastiaan de Koning - Officially Preferred Kajabi Expert

Sinds 2014 gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. 100% gespecialiseerd in Kajabi en de enige Nederlandstalige Preferred Kajabi Expert. Sinds 2022 officieel template leverancier voor Kajabi en in mei 2024 uitgeroepen tot top partner van Kajabi in Austin Texas.

CONTACT