START MET KAJABI
 

Kajabi Tip - Producten met verschillende niveau's verkopen

kajabi tips linktopay

Wanneer jouw product meerdere niveau's heeft, bijvoorbeeld brons/zilver/goud, dan wil je dat je leden op een gegeven moment toegang krijgen tot het hogere niveau, waarbij het lagere niveau niet meer in beeld is.

Producten in Kajabi werken niet met verschillende niveau's. Alle producten hebben maar 1 niveau. Wel kan je lessen pas vrijgeven nadat ze een betaalde les hebben gezien of na een x aantal weken. Maar je kan niet onderscheiden in niveau.

Brons, zilver en goud in Kajabi

Je kan dit oplossen door meerdere producten te maken. Voor iedere niveau een apart product. Met een paar automations zorg je er voor dat mensen toegang krijgen tot een hoger niveau en dat tevens de lagere niveau's worden verwijderd.

In deze video laat ik je zien hoe je dit via Offers kan doen indien je uitsluitend Stripe en Paypal gebruikt. In het tweede deel laat ik zien hoe je dit met het betaalsysteem LinktoPay kan doen.

Heb je vragen, laat het me weten.

Succes, Bastiaan

Bastiaan de Koning - Online Cursus & Kajabi Specialist

Sinds 2014 gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. Kajabi Users NL is onze website voor de ondersteuning van Kajabi gebruikers. Opgericht in overleg met Kajabi zelf. Heb je vragen over Kajabi of Linktopay? Stuur ons een berichtje.

CONTACT