BONUSPAKKET
 

Kajabi Tip - Maak een contactformulier met vraag

kajabi tips

Binnen Kajabi kan je heel makkelijk een contactformulier aanmaken waarmee mensen een vraag kunnen stellen. Hiervoor gebruik je de 'Forms'.

In deze video zie je hoe je dit contactformulier aanmaakt in Kajabi en hoe je dit contactfomulier op een contactpagina zet.

Wanneer een bezoeker van je website het formulier binnen jouw Kajabi website invult, dan kan ie naam en emailadres achterlaten en een vraag stellen. Kajabi stuurt deze informatie automatisch door aan jou of jouw team.  Je kan in het formulier aangeven of jij of je assistent per email een bericht ontvangt wanneer eenvraag is gesteld. Je team kan die vraag dan beantwoorden.

Stuur de het contactformulier aan je team

Let op dat als je het formulier doorstuurt aan je team, dat je een mail van Kajabi krijgt. Je kan niet direct op reply drukken in je emailpakket, want dan wordt de reply gestuurd aan Kajabi in plaats van de contactpersoon in het formulier.

Een contactformulier in Kajabi met een extra vraag maak je in enkele minuten aan.

Succes.

Bastiaan de Koning - Online Cursus & Kajabi Specialist

Sinds 2014 gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. Kajabi Users NL is onze website voor de ondersteuning van Kajabi gebruikers. Opgericht in overleg met Kajabi zelf. Heb je vragen over Kajabi of Linktopay? Stuur ons een berichtje.

CONTACT