Nieuw bij Kajabi?

HOME


SUPPORT

TIPS


SHOP

VIDEO'S


TOOLS

LEDEN


LINKTOPAY

Zomeraanbod: 3 Maanden Kajabi voor slechts $99
Neem contact op voor meer info >>
 

Kajabi Tip - Animaties in Pages uitgelegd

kajabi tips kajabi tutorial pages

Een van de nieuwste features in Kajabi zijn de animaties. Dit is een hele makkelijke manier om je website veel aantrekkelijker te maken. Met een paar klikken vliegen de foto's om je oren. Dus pas op, je wilt animaties niet te veel, en voor functioneel gebruiken in Kajabi.

Binnen Kajabi kan je razendsnel hele mooie moderne webpagina's maken. Sinds de update van Pages in december 2019 kan je nu ook met animaties werken zodat je website er nog flitsender uit komt te zien.

In deze video laat ik je realtime zien hoe je met animaties kan werken om een van de mooiere onderdelen te maken. Ik laat je alle stappen zien. Er zijn geen geheimen, dus je kan dit zo namaken en nog beter, naar je eigen hand zetten.

De animaties feature is regelmatig geupdate. Wanneer jouw webpagina al weer een paar maanden oud is, dan loont het de moeite om je pagina te updaten naar de laatste versie zodat je de animatie functie in Kajabi volop kan gebruiken.

Bastiaan de Koning - Online Cursus & Kajabi Specialist

Hi, ik ben 7 online marketing ondernemer en gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. KlantGenerator is mijn bedrijf. Kajabi-Users.nl is mijn blog voor Kajabi gebruikers. Opgericht met akkoord van Kajabi zelf. Wil je ondersteuning bij Kajabi, Linktopay of je online cursus? Neem contact met me op voor vrijblijvend advies. 

JouwCursusOnline.nl - KlantGenerator.nl - Kajabi-Users.nl - Linktopay.nl 

Contact