START MET KAJABI
 

Kajabi Tip - Animaties in Pages uitgelegd

kajabi tips kajabi updates

Een van de nieuwste features in Kajabi zijn de animaties. Dit is een hele makkelijke manier om je website veel aantrekkelijker te maken. Met een paar klikken vliegen de foto's om je oren. Dus pas op, je wilt animaties niet te veel, en voor functioneel gebruiken in Kajabi.

Binnen Kajabi kan je razendsnel hele mooie moderne webpagina's maken. Sinds de update van Pages in december 2019 kan je nu ook met animaties werken zodat je website er nog flitsender uit komt te zien.

In deze video laat ik je realtime zien hoe je met animaties kan werken om een van de mooiere onderdelen te maken. Ik laat je alle stappen zien. Er zijn geen geheimen, dus je kan dit zo namaken en nog beter, naar je eigen hand zetten.

Wees spaarzaam met animaties

Natuurlijk wel oppassen dat je niet zo'n irritantie powerpoint presentatie maakt van je website, met een woesssh, en een fade in, blinkende ster. Wees spaarzaam met je animataties gebruik ze alleen als ze echt iets bijdragen of moeten accentueren.

De animaties feature is regelmatig geupdated. Wanneer jouw webpagina al weer een paar maanden oud is, dan loont het de moeite om je pagina te updaten naar de laatste versie zodat je de animatie functie in Kajabi volop kan gebruiken.

Bastiaan de Koning - Online Cursus & Kajabi Specialist

Sinds 2014 gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. Kajabi Users NL is onze website voor de ondersteuning van Kajabi gebruikers. Opgericht in overleg met Kajabi zelf. Heb je vragen over Kajabi of Linktopay? Stuur ons een berichtje.

CONTACT