START MET KAJABI
 

Kajabi Preview - Nieuwe pagina editor Encore, opvolger van Premier

kajabi updates linktopay

Ik heb het voorrecht om het nieuwe website template Encore van Kajabi te mogen testen. Het template Encore is de opvolging van het huidige Premier. En man (vrouw) wat is Encore een verbetering!

Op dit moment is het nog een eerste beta-versie. Veel belovend, maar er moeten ook nog wel een aantal zaken aangepast en verbeterd worden. Ik hoop dat de eerste echte versie eind 2019, of waarschijnlijker begin 2020 uitkomt.

Encore is flexibeler dan Premier

Encore is veel flexibeler dan Premier. Je kan nu binnen de sections (regels) alles naar je eigen hand zetten. De inhoudsblokken in grootte aanpassen en plaatsen waar je ze wilt hebben.

In de video geef ik je een eerste preview. De video is te kort om alle nieuwe features te laten zien. Ik moest mij inhouden. Bij elkaar een aantal zeer belangrijke updates.

Wordt vervolgd!

groet, Bastiaan

PS. Het koste wat moeite om dit nieuwe template ook voor LinktoPay in te zetten. Een totaal nieuwe opzet en eerlijk gezegd, voor de gebruiker makkelijker, maar voor de programmeur niet. Gelukkig werkt ook Encore weer met LinktoPay. Op het moment dat de nieuwe versie uitkomt, zorg ik er voor dat je direct met LinktoPay over kan. 

Bastiaan de Koning - Online Cursus & Kajabi Specialist

Sinds 2014 gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. Kajabi Users NL is onze website voor de ondersteuning van Kajabi gebruikers. Opgericht in overleg met Kajabi zelf. Heb je vragen over Kajabi of Linktopay? Stuur ons een berichtje.

CONTACT