START MET KAJABI
 

Kajabi Preview - Nieuwe email editor Encore van Kajabi

kajabi tips kajabi updates

Kajabi blijft in ontwikkeling. Deze week kreeg ik toegang tot de nieuwe email editor van Kajabi. ook deze draagt de naam van het nieuwe template Encore.

De oude emaileditor had weinig mogelijkheden om je email aan te passen. Het was vrij recht toe recht aan. De nieuwe editor lijkt op de page builder van Kajabi en werkt ook op dezelfde manier. maar wel geschikt gemaakt voor je emails. Dit is een absolute verbetering.

Een video preview van Encore email editor

In de video een korte preview van deze nieuwe editor. Ik heb al weer wat wensen voor de volgende update of nieuwe versie (ik weet het, je wordt er hebberig van).

Op dit moment werkt de editor alleen nog voor de broadcasts, de zogeheten nieuwsbrieven en enkele emails. Ik hoop dat de editor er ook snel voor de sequences gaat komen.

Heb je vragen, laat het mij weten.

Vergeet niet lid te worden van Kajabi Users Nederland voor meer tips over Kajabi.

groet, Bastiaan

Bastiaan de Koning - Online Cursus & Kajabi Specialist

Sinds 2014 gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. Kajabi Users NL is onze website voor de ondersteuning van Kajabi gebruikers. Opgericht in overleg met Kajabi zelf. Heb je vragen over Kajabi of Linktopay? Stuur ons een berichtje.

CONTACT