PROBEER KAJABI UIT >>
kajabi kickstart

Snel aan de slag na de Kajabi Pages Update

Kajabi blijft verbeteren. In 2016 brachten ze de website functionaliteit naar hun leeromgeving. En wow... Dat was revolutionair en - nu achteraf bekeken - zo spartaans.

Eind 2019 kwam het Encore template uit, dat veel meer mogelijkheden bood om jouw look en feel toe te kunnen passen. Inmiddels werkt dit template voor alle pagina's binnen je Kajabi website.

Een nieuwe navigatie in Kajabi

Komende week rolt Kajabi de vernieuwde pages navigatie uit. Niet zozeer een inhoudelijke update, meer over de manier van werken. Die wordt zeker anders.

In de video neem ik mee door wijzigingen en laat ik je zien hoe je daar snel meer aan de slag kan. Verstandig om even naar te kijken, de kans is groot dat je anders loopt te zoeken, waar nu staat. Bovendien zitten er handige nieuwe features in deze update die je niet wilt missen.

Een aantal updates:

  • De website pagina's komen onder Pages te staan.
  • De Design tab geeft een makkelijker overzicht van de website templates
  • Je kan de pagina's sorteren en verbergen
  • Je kan website pagina's toevoegen en zelfs dupliceren naar landing pagina's
  • Je kan pagina's maken die alleen door members/leden te zien zijn
  • En nog veel meer. 

Bekijk de video, want volgende week staat alles live en dan weet je hoe het werkt.

Groet, Bastiaan

Bastiaan de Koning - Officially Preferred Kajabi Expert

Sinds 2014 gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. 100% gespecialiseerd in Kajabi en de enige Nederlandstalige Preferred Kajabi Expert. Sinds 2022 officieel template leverancier voor Kajabi en in mei 2024 uitgeroepen tot top partner van Kajabi in Austin Texas.

CONTACT