START MET KAJABI
 

Kajabi met Ideal koppelen eenvoudig met Linktopay

betaalsystemen linktopay

Kajabi werkt alleen met Stripe en PayPal. Voor de Nederlandse markt is dat onvoldoende. Je hebt in Nederland iDEAL nodig.

Tot nu toe was dat erg onhandig en kostbaar. Je hebt verschillende tools nodig die je met elkaar moet koppelen. Een shopping cart voor de betalingen, Zapier om je klant weer terug te krijgen. Maar het kan veel eenvoudiger en goedkoper.

Linktopay koppelt  Kajabi met iDEAL

Kajabi koppel je eenvoudig met iDEAL met de tool Linktopay. In een paar minuten vraag je een nieuwe betaallink aan en plaats je deze op je website. Linktopay integreert met je Kajabi website zodat je klant een optimale ervaring krijgt.

Linktopay is het missende puzzelstukje tussen Kajabi en iDEAL. Het is een service. In een paar minuten vraag je een account en je betaallinks aan. Wij doen de rest. Geen gedoe, geen hoofdpijn, geen geprogrammeer, geen uren uitzoekwerk.

Eerst uitproberen, voor je instapt

We vinden het heel belangrijk dat je ervaart hoe makkelijk Linktopay is. Wanneer je een proefaccount aanvraagt, zetten wij alles voor je klaar. Pas wanneer je zegt, dit is echt handig! Stap je in. Je loopt dus geen enkel risico.

Meld je aan voor een proefaccount en begin direct met het koppelen van iDEAL met Kajabi. Zo simpel is het nog niet geweest.

Meer info: https://www.linktopay.eu

Succes!

Bastiaan de Koning - Online Cursus & Kajabi Specialist

Sinds 2014 gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. Kajabi Users NL is onze website voor de ondersteuning van Kajabi gebruikers. Opgericht in overleg met Kajabi zelf. Heb je vragen over Kajabi of Linktopay? Stuur ons een berichtje.

CONTACT