START KAJABI MET BONUSSEN
Kajabi Hero Live 2023 - een verslag
dit is kajabi kajabi kickstart kajabi mastery

Kajabi Hero Live 2023 - een verslag

Mei 2023, ik was bij het Kajabi Hero Live congres in Austin Texas. 600 like-minded Kajabi gebruikers, van beginners tot uiterst succesvolle ondernemers om elkaar te inspireren met de American dream.

Want dat is de kern van bijna iedere spreker: vertel je verhaal. Keer op keer de struggle, de food stamps, de burn-out, het veranderen van het systeem, het succes en de dankbaarheid.

Wij Nederlanders kijken daar nogal nuchter tegenaan, maar ik denk ook dat we vaak veel te bescheiden zijn. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Je kop boven het maaiveld uitsteken. We hebben zelfs spreekwoorden in het Nederlands om onszelf klein te houden in denken en doen.

Ben ik een Kajabi celeb?

In het najaar maakte ik een deal met Kajabi over het opnemen van mijn Gamify templates in Kajabi. De badge-functie is nu voor iedereen beschikbaar die Kajabi heeft. Met mijn Hollandse nuchterheid keek ik daar niet echt bijzonder naar. Austin leerde mij anders.

“You’re Bastiaan? You came all the way from the Netherlands? It’s so good to see you! I want to hug you! You did such a wonderful job with those templates. I want to thank you personally!”

Ik was flabbergasted. Dit was de CEO van Kajabi Ahad Khan persoonlijk. Hij stond te springen en met zijn handen te zwaaien van enthousiasme. En ik dacht… Jij bent de CEO, ik ben ‘maar’ Bas. Ik zou zo enthousiast moeten zijn omdat ik jou ontmoet!

V.l.n.r.: Ahad Khan (Kajabi CEO) en Allie Fernando (Director of Brand Experience). Jonathan Cronstedt (a.k.a. Jcron) en Kenny Rueter, Kajabi founders. Janessa Mast, Kajabi Community Manager.

Ik heb nog veel meer leuke mensen ontmoet, een overzichtje in beeld:

V.l.n.r.: Meg Burrage, Kajabi Heart Apprentices. Joey Mazars, top affiliate. Reagan, Head Product Development bij Kajabi.

 

Such a wonderful job !!!

Kajabi Hero Live was een bijzondere ervaring, één groot netwerk event. En ik heb met heel veel Kajabi medewerkers gesproken over hoe we Kajabi kunnen verbeteren. Mijn positie als een van de zeer weinige echte Kajabi programmeurs, leek vele deuren te openen.

Op donderdagmiddag was de grote Kajabi Award ceremonie. En daar stond ik als Top Kajabi Partner naast 3 andere partners. In het zonnetjes gezet voor onze tomeloze inzet om Kajabi te laten groeien. 

Tijdens de Kajabi Partner Award Ceremony. V.l.n.r. Allie Fernando (Director of Brand Experience), Graham Cochrane (top partner affiliate), Ahad Kahn (CEO), ik (Kajabi Superstar 😉) iemand die het award in ontvangst nam voor Joey Mazars (top partner affiliate), Brad Matthews (CMO), Ellen Yin (top partner affiliate).

 

Nog geen 5 minuten later zat ik in de taxi naar het vliegveld, met een voldaan gevoel en vele verhalen.

Snel doorgerend naar de airport om mijn vlucht te halen, nadat ik mijn Kajabi Partner Award in ontvangst had genomen.


Ik geef je snel nog een paar nieuwe ontwikkelingen:

  • The Creator Studio is nu voor iedereen beschikbaar. Daarmee kun je makkelijk filmpjes editen voor sociale media.
  • Kajabi Pay vervangt Stripe en biedt Apple Pay, Google Pay en Afterpay extra. Helaas geen EU betaalmethodes zoals iDeal and Bancontact.
  • Kajabi Checkout Popup is een nieuwe mogelijkheid voor de Stripe/Kajabi Pay methodes. (Wellicht dat dit ook in Linktopay kan komen, ga ik mee aan de slag).
  • Je eigen branded app in de App-store. Geen Kajabi logo’s meer. Dit is wel iets voor de mensen met een grote community, aangezien deze app 199 per maand kost.

Kajabi heeft 10 mensen toegang gegeven tot de nieuwe branded app. En yes, ik heb de Golden Ticket (ik voelde me vorige week net als Charlie in de Chocoladefabriek). De grap is dat deze app nog niets met gamification kan. Dus ik heb nu al een lijntje gelegd met de ontwikkelaar om de app om een aantal punten aan te passen. En dit zijn paar enkele van de nieuwe ontwikkelingen. 


Mijn vraag aan jou is: Zou jij naar een Kajabi Hero Europe Event komen?

Want dit heb ik al besproken met de CEO en ze willen dit gaan organiseren. Grote kans in Amsterdam! 🎉 

 

Bastiaan

 

Bastiaan de Koning - Officially Preferred Kajabi Expert

Sinds 2014 gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. 100% gespecialiseerd in Kajabi en de enige Nederlandstalige Preferred Kajabi Expert. Sinds 2022 officieel template leverancier voor Kajabi en in mei 2024 uitgeroepen tot top partner van Kajabi in Austin Texas.

CONTACT