December Deal: 60 Dagen Kajabi gratis uitproberen + toegang januari challenge
Aanmelden voor:

22

DAG

19

UUR

54

MIN

16

SEC

START MET KAJABI
kajabi gamification

Kajabi Gamification Badges

kajabi tips online cursussen

Op veler verzoek hebben we het template Momentum volledig geupgraded. En we hebben badges toegevoegd.

Badges binnen gamification helpen om jouw cursist gemotiveerd te houden en met meer succes jouw cursus te voltooien. Badges zijn afbeeldingen die jouw cursisten kunnen verdienen door opdrachten uit te voeren, bijvoorbeeld het bekijken van een les of het invullen van een assessment.

Je kan badges toevoegen voor alles wat je binnen Kajabi kan aanroepen door middel van een automation. Badges kun je geven voor lessen die bekeken zijn of assessments, maar ook emails die geopend zijn of bekeken. Producten die gekocht zijn, events die gevolgd zijn, verzin het maar. Indien je met Zapier werkt, kun je ook badges toekennen voor acties die buiten Kajabi plaatsvinden.

Badges zijn een onderdeel van ons nieuwe template Gamify voor Kajabi producten. Probeer het template zelf even uit en dan ervaar je wat zoal mogelijk is.

Bekijk het template en start de trial: Kajabi Gamify

Meer tips over Kajabi? Meld je aan voor mijn Youtube kanaal:
https://youtu.be/ALTH7teO4I0

 

Bastiaan de Koning - Online Cursus & Kajabi Specialist

Sinds 2014 gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. Kajabi Users NL is onze website voor de ondersteuning van Kajabi gebruikers. Opgericht in overleg met Kajabi zelf. Heb je vragen over Kajabi of Linktopay? Stuur ons een berichtje.

CONTACT