Nieuw bij Kajabi?

HOME


BLOG

WINKEL


VIDEO'S

SUPPORT


TOOLS

LINKTOPAY


LEDEN

 

Hoe plaats je een Pinterest button in Kajabi

kajabi pinterest kajabi tips

In deze video laat ik je zien hoe je binnen een paar minuten een Pinterest Hover-over-knop aan je afbeeldingen in Kajabi kunt toevoegen.

Pinterest is een geweldige zoekmachine voor afbeeldingen. En ik denk dat veel online ondernemers dit social media platform veel te veel negeren. Dat deed ik tenminste, ik heb Pinterest nu 7 jaar, maar ik negeerde het volledig. Maar ik heb het weer teruggevonden ;-).

Als je echter Pinterest wilt gebruiken binnen Kajabi voor je content, afbeeldingen, blogs en je het voor uw websitebezoekers gemakkelijk wilt maken om Pinterest ook te kunnen gebruiken op hun eigen boards, kun je een kleine button toevoegen aan al je afbeeldingen.

In deze video laat ik je stap voor stap zien hoe je die Pinterest knop ook op je Kajabi blogpagina's kunt plaatsen.

 

Try it out! 👇

Bastiaan de Koning - Online Cursus & Kajabi Specialist

Hi, ik ben sinds 2014 online marketing ondernemer en gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. KlantGenerator is mijn bedrijf. Kajabi-Users.nl is mijn blog voor Kajabi gebruikers. Opgericht met akkoord van Kajabi zelf. Wil je ondersteuning bij Kajabi, Linktopay of je online cursus? Neem contact met me op voor vrijblijvend advies. 

JouwCursusOnline.nl - KlantGenerator.nl - Kajabi-Users.nl - Linktopay.nl 

Contact