PROBEER KAJABI UIT >>
Bespaar met Kajabi op tijd en geld
dit is kajabi

Bespaar met Kajabi op tijd en geld

Wanneer je je gaat oriënteren in online cursus software, kom je heel veel verschillende pakketten en mogelijkheden tegen. Er zijn veel losse software tools beschikbaar. Maar ook alles in één software platforms zoals Kajabi.

Wat is het verschil tussen Kajabi en andere software pakketten.

Met Kajabi bespaar je tijd en geld bij het maken van online cursussen omdat je niet met verschillende software tools hoeft te werken. Alle belangrijke onderdelen van een online bedrijf: website, e-learning, email marketing, checkout, zijn al met elkaar gekoppeld. Dat scheelt behalve tijd ook hoofdpijn.

Lees en download ons Kajabi review over de mogelijkheden van Kajabi.

 

Wat kost het hebben van een online leeromgeving?

Net zoals je bij een gewone winkel een pand nodig hebt, heb je bij een online bedrijf ook verschillende software tools nodig. Iedere tool heeft zijn eigen prijskaartje. Dit zijn andere:

  • Website € 1.000 voor hosting, thema, plug-ins, ondersteuning
  • E-learning software € 700 
  • Emailmarketing bij 5.000 mensen ongeveer € 1.000
  • Checkout software € 500

In de basis ben je als snel € 3.200 euro per jaar kwijt.

Naast de verschillende kosten voor de diverse software tools, ben je ook veel tijd kwijt om de software met elkaar te koppelen. Dit kun je zelf doen, je huurt iemand in, je gebruikt plug-ins voor bijvoorbeeld Wordpress of je hebt tools nodig zoals Zapier. Voor je met Wordpress aan de slag gaat, lees de vergelijk Kajabi met Wordpress blogs of lees Websites voor therapeuten

Bespaar met Kajabi

Kajabi is een alles in één pakket. Dat betekent dat je geen losse software tools meer nodig hebt, en dat alle koppelingen al zijn gemaakt of zijn geïntegreerd. Daarmee bespaar je veel geld en tijd. Kajabi kost ongeveer € 1.500 per jaar afhankelijk van het pakket dat je kiest. Daarnaast heb je - indien je ook iDeal of Bancontact betalingen wilt doen binnen Kajabi Linktopay nodig. Linktopay kost € 500 per jaar en is daarmee goedkoper dan als je de standaard methode voor credit cards of Paypal gebruikt. Bekijk onderaan de volgende pagina een prijsvergelijk tussen Linktopay, Paypal en credit cards.

 

Wij ondersteunen Kajabi gebruikers

Ik met mijn team zijn Kajabi Experts. Al 7 jaar begeleiden wij met het neerzetten van leeromgevingen, websites en emailmarketing binnen Kajabi. Daarnaast beheren we - met 350 leden - de grootste Nederlandstalige Kajabi community in Nederland en België.

We begeleiden je met advies, optimalisatie van hun Kajabi website, op maat gemaakte templates, of we ontzorgen ze door de hele website neer te zetten. Wil je meer weten over Kajabi en wat wij kunnen betekenen, neem dan contact met ons op: Contact Kajabi Support Nederland

 

Links in deze blog:

Youtube - Wat is Kajabi?

Probeer Kajabi gratis uit

Vrijblijvend advies over Kajabi

Linktopay

Kajabi Users Community NL

JouwCursusOnline

Bastiaan de Koning - Officially Preferred Kajabi Expert

Sinds 2014 gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. 100% gespecialiseerd in Kajabi en de enige Nederlandstalige Preferred Kajabi Expert. Sinds 2022 officieel template leverancier voor Kajabi en in mei 2024 uitgeroepen tot top partner van Kajabi in Austin Texas.

CONTACT